Hírek

Phoenix RT – Sötétség nélkül – Új klip, turné, akusztikus nagykoncert

Október 30-án este 18:30-kor új klippel jelentkezik a csallóközcsütörtöki rock’ n’ roll trió. A tavaly decemberben megjelent Piros Karikás Részletek című lemezről, ez lesz a harmadik dal, melyhez videó készül. A bulizós Privát Mennyország és a Lépjünk le! után most a korong zúzósabb oldalát is megmutatják a srácok.
A Sötétség nélkül című szerzemény egy igazi szókimondó, metal dal. Napjaink veszélyforrásai a terrorizmus, a természeti katasztrófák, a pénzéhes hatalom kerül górcső alá ebben a szövegben. Mondani szokták- minden rosszat jó követ, szóval sötétség nélkül nincs fény, de ott a nagy kérdés, vajon mennyi szenvedést bír el az ember?
A klipet Biró Máté és az FX FILM készítette, főszereplője pedig Sheer Gábor „Sery” a Rivalda Szinházból.
Egy vastelepen forgattunk, sötétedés után. Elég hideg volt, talán 5-6 fok lehetett. A hordókban gyújtott tűz nem adott sok meleget, csak ha közelebb álltál, szóval próbáltunk koncentrálni, hogy minél előbb végezhessünk.” – árulta el a banda dobosa Lépes Feri.

A hónap végén indul a banda őszi turnéja, mely a Piros Karikás Tavasz lemezbemutató turné folytatása. Év végéig 12 állomáson csíphetjük el a hármas fogatot. Budapesten kétszer is láthatóak, hallhatóak lesznek.
November 19-én egy igazi akusztikus nagykoncerttel készülünk Somorján a Mozi nagytermében. A tavalyi akusztikus buli sikerein felbuzdulva csaptunk bele a próbákba, most eggyel feljebb raktuk azt a bizonyos lécet, nagyobb a hely, további tagokkal bővül erre az estére a banda. Lesznek vonósok, szaxofon, fuvola, ja és ülőkoncert lesz. Aztán meg afterparty a Mozi kisteremben! Érdemes jönni.”- tette hozzá Kálmán Ákos a banda gitárosa.

December 27-én pedig hazai pályán, a már hagyományos Csallóközcsütörtök-i RockKarácsonyon csap a húrok közé a brigád a DEPRESSZIÓ, MAGOR és NOVA PROSPECT zenekarokkal.

Facebook: https://www.facebook.com/phoenixrt/
http://www.phoenixmusic.sk/

Kapcsolódó cikkek

Nem idegen – koncertklippel jelentkezik a Phoenix Rt.

KMZ

Phoenix RT- Új gitárossal robog a turné, készül a felvidéki srácok új lemeze!

KMZ

Phoenix RT – Nincs lehetetlen – Új szöveges videó, augusztus 12-én a Dinnyetörő Fesztiválon zenélnek

KMZ

Phoenix RT – Élj úgy – Új szöveges videó

KMZ

Phoenix RT – Sötétség nélkül – Klippremier

KMZ

Phoenix RT – Október végén indul a Piros Karikás Ősz/Tél Tour

KMZ

Phoenix RT: Végtelen csillagtenger – új szöveges videó, zajlik a lemezbemutató turné

KMZ

Új lemez, klipek, és MAHASZ lista helyezés után indul a Phoenix RT lemezbemutató turné

KMZ

Phoenix RT: Piros karikás részletek – új CD

KMZ

Phoenix RT: Lépjünk le! – új videó, decemberben album

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek