Hírek

Pink Dragon klippremier – Hol a tűz

Pink Dragon – Hol a tűz (Official Video HD)

A dalról:

Mindenkinek vannak céljai, gyerekkori álmai az életben, amit szeretnének megvalósítani, de ahogy telik az idő egyre könnyebben lemondanak róluk. Az emberek beleragadnak a mókuskerékbe, a megszokásba, a monoton hétköznapokba, a régóta tervezgetett célok pedig egyre távolibbnak tűnnek. Általában a körülményeket okoljuk, pedig a legtöbbször önmagunk vagyunk azok, akik gátat szabnak a vágyaink megvalósulásának. A dal üzenete, hogy sosem szabad feladni az önmagunkba vetett hitünket.

A klipről:

Mindenképp olyan klipet szerettünk volna forgatni, amiben valamennyire képileg is meg tudjuk jeleníteni a dal mondanivalóját.  Az egyik elhagyatott helyeket kutató Facebook csoportban akadtunk rá erre a csodálatos romkápolnára. Azonnal tudtuk, hogy ez lesz a tökéletes forgatási helyszín. Nem volt egyszerű megtalálni, az odajutás is kalandos volt, de megérte, teljesen lenyűgözött minket a látvány.

A zenekarról:

A budapesti Pink Dragon rock formációt Triesz László gitáros és Jónás Adrienn énekes alapította, majd 2022 elejére alakult ki a jelenlegi, végleges felállás. Basszusgitár fronton Fűzvölgyi Zsolt erősíti a csapatot, a dobok mögött pedig Gazsó Krisztián ül.
Sajnos a múlt év nem minden szempontból volt szerencsés számunkra, a Facebook oldalunkat feltörték, így bár új oldallal, de annál nagyobb lelkesedéssel vágunk neki az idei évnek. A kibővült csapattal szeretnénk mielőbb színpadra állni és minél több koncerten megmutatni magunkat, emellett a bemutatkozó lemezünkön is folyamatosan dolgozunk.

Pink Dragon zenekar

https://www.facebook.com/pinkdragonbandofficial

https://www.youtube.com/channel/UCAvSsGygRhxGoehjLKxtE5w

https://www.instagram.com/pinkdragonbandofficial/

Kapcsolódó cikkek

AdryA, BlackLore, Pink Dragon – igazi partyhangulat

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek