Prime-kategóriás death metal esemény a Dürer Kertben – Dead Congregation (GRE), Kill With Hate, Purulent Rites, Nadir

Print Friendly, PDF & Email

2016. dec 15, 18:07 :

A brutális, technikás, sötét, ám mégis atmoszférikus hangulatú death metal egyik újkori nagyágyúja, a görög Dead Congregation lép fel 2017. február 19-én a budapesti Dürer Kertben. A csapat legújabb, „Sombre Doom” című e.p.-jét mutatja be, olyan hazai bandák társaságában, mint a Kill With Hate, a Purulent Rites, és a Nadir.

A Dead Congregation egyszerre merít az Incantation/Morbid Angel-féle amerikai komplex death metalból, és a svéd death metal bandák reszelős hangzásából, követhető, fogós riffjeiből, de mindez csupán eszköz, amellyel az okkult, sötét hangulatot teremtik meg. A minőségi halálmetál eseményen fellépő hazai nevek sem kispályások. A morbid, primitív death metalban utazó Purulent Rites tagjai ismert nevek a hazai undergroundban (Witchcraft, Leiru, Kolp, Veér tagok zenélnek itt), a súlyos doomcore/death metalt játszó Nadir meg egyenesen 20 éve nyomja. A Kill With Hate pedig hazánk egyik legnépszerűbb és legprofibb death metal alakulata, szóval minden adott egy tökéletes, súlyos hangulatú estéhez!

Elővételes jegyeket a Wave-ben és a CD Pincében lehet kapni!

FB esemény: https://www.facebook.com/events/999256523530191/

https://deadcongregation.bandcamp.com/
http://deadcongregation.com/
https://www.youtube.com/watch?v=KyNNHHRzY7I
https://www.youtube.com/watch?v=PrVusQx1x7s

Ezt a cikket eddig 401 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..