Hírek

Prosectura – Földi nyalandók – új dal, új album, új DVD és kiadványcunami

Nyolc év után, most szombaton, 2015. október 10-én jelenik meg az EDGE Records / Hammer Music gondozásában a Prosectura együttes “Földi nyalandók” című új dalokat tartalmazó új CD-je, továbbá a banda 25 éves jubileumi DVD-je, illetve az elmúlt negyedszázad teljes diszkográfiájának az újrakiadása, ami így együtt, összesen 14(!) CD-t és két DVD-t tesz ki.

Az első szöveges videó / klip az új lemezről “A bennem háló…” című dalhoz készült, melyet a bemutató napján majdnem négyezren néztek meg.

A közönségtalálkozóval és dedikálással egybekötött lemezbemutató nagykoncert 2015. október 10-én a budapesti Dürer Kertben kerül megrendezésre.

Facebook esemény: www.facebook.com/events/361616060714016

A Prosectura zenekar az új CD megjelentetéséhez meghirdetett egy közösségi adakozást is, vagyis ha valakinek kedvében áll és lehetősége van segíteni őket, az hozzájárulhat az új album stúdió- és gyártási költségeihez. Ezt a banda háromszorosan hálálja majd meg: természetesen egy “Földi nyalandók” CD-vel; továbbá egy, csak a támogatóknak készült exkluzív pólóval; és egy 2016-os budapesti ajándékkoncerttel.

További információ:

zenekari weboldal: www.prosectura.com
zenekari facebook oldal: www.facebook.com/prosectura

Kapcsolódó cikkek

Prosectura interjú

KMZ

33 éves a Prosectura! Lassúzzunk együtt az Adzseszkóra… Kötelező legeslegnagyobb koncert október 29-én a Barba Negra Red Stage-ben

KMZ

Prosectura – Teltházas koncerttel ünneplik Budapesten a 30. születésnapot

KMZ

Prosectura – novembertől digitálisan is elérhető a teljes katalógus

KMZ

HétköznaPI CSAlódások, Prosectura, Hatóságilag Tilos, Timebomb – Koncertbeszámoló

Melciah

PROSECTURA – Sándor, József, Melegek

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek