Hírek

Psychomancer – Megjelent az ‘Inject the Worms’ az Orchestrated Misery Recordings gondozásában

Az Orchestrated Misery Recordings kiadta az indianai PSYCHOMANCER death metál csapat „Inject the Worms” című anyagát. Az Ep teljes egészében elérhető online az alábbi linken: https://soundcloud.com/clawhammerpr/sets/psychomancer-inject-the-worms.

Az Inject the Worms megrendelése itt.

A hosszú és legendás karrierű PSYCHOMANCER „brutalizált” death metálja 1998-as alakulásuk óta a Chicago/Észak-Indiana régió kedvence volt. Az „Inject the Worms” a banda első lemeze a 2007-es „Butchered by Me” óta, melyet a Rotting Corpse Records adott ki. 2012-ben történt tagcseréi után és az Illinois/Indiana/Michigan területeken folytatott blitzkrieg-szerű koncertjeit követően a bandát jelenleg az alapító Duston Bullard (basszus/ének), az új tag Corey Blackstad (dob) és Curt Hutchison (gitár) alkotja.
Az „Inject the Worms” egy változatos, pokoli, és teljes album az előző kiadványokhoz képest. Puszta vokális támadásával és melodikus death metál riffekkel megfűszerezve az új inkarnáció hat számnyi súlyos terrort kovácsolt, melyek témája túlmutat a megszokott „gyilkolás, kaszabolás, férgek, ölök a késemmel” fordulatokon. Ott van benne a death metál súlyossága és agressziója, de ez inkább pszichológiai csonkolás, mely a halál elemeihez vezető sötét utakat járja. A zene még mindig üt ahogy az várható is a robbanó ütemektől és lázas dupla-basszustól: váltakozó tempót mutat a gyors és sludge-hajtotta gitár, a mennydörgő basszus és hörgő vokál között; de közben ott van a történetmesélés is, és a számos metál műfaj felé történő bólintások, melyeket aprólékosan fűztek csomóba, új mélységet adva a fejlődő PSYCHOMANCER-nek. A banda jelenleg koncertezik, előkészíti az EP-jét, az új albumon munkálkodik, és remélhetőleg 2015-ben újra stúdióba vonul.

Tracklist:

In Shackles Insane
Just Another Victim
Inject the Worms
Bastards Burn
Abhorrent Wings of Decay
Chant of the War Demons

https://www.facebook.com/Psychomancertheband

Kapcsolódó cikkek

Psychomancer leszerződik az Orchestrated Misery Recordings-al

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek