Hírek

Punk és hardcore a kisfiúkért!

Februárban rendeztük meg az első „Pogózz Daniért” rendezvényünket, ami felülmúlta az eredeti elképzelésünket (250 ezer ft csak a belépőből és becsület kasszából). Így nagy örömmel kezdtük el a második eseményt Képíró Sanyival, aki oda adja nekünk ezekre a bulikra a clubját!

Bazsó Dánielt 2018 őszén SMA 2-vel (spinális izomatrophia) diagnosztizálták! Ezért a jegyekből származó teljes bevételt felajánljuk neki! Mi így szeretnénk hozzá járulni a család mindennapjainak könnyebbé tételéhez… Nem kis túlzással mondhatom, hogy Danika a szívünkhöz nőtt, picit a színtér gyereke lett, azóta is sokan követitek a kis sorsát és támogatjátok! Sajnos a hetekben kiderült, hogy Dani öccse Berci is SMA-s lett. Így decemberben már nem csak Daninak gyűjtünk, hanem Bercinek is! Neki is rendszeres gyógytornára, úszásra, rehabilitációs foglalkozásokra lesz szüksége, és különböző fejlesztő eszközökre. Ezek biztosítása, két gyerkőcre évi milliós tétel a családnak.

A decemberi koncerten a keményebb vonalas hardcore és harcore/punk zenekaroké lesz a főszerep, mint például a Tisztán A Cél Felé, vagy éppen a Shitpump (akik már az első bulin is apait, anyait beleadtak!)

de természetesen több hasonszőrű lelkes banda is jelentkezett, hogy segíthessen.A fellépők:
Tisztán A Cél Felé – hardcore
HCHC Hatvan City Hard Core – hardcore
Fck Bad Things – hardcore-punk
Dogs On Leads – hardcore-punk
Shitpump – hardcore-punk
Támadás Egy Idegen Bolygóról – hardcore-punk
Rendszeridegen hardcore-punk
Long Live The Martyr – hardcore
a koncertek két teremben zajlanak, a bulik után pedig Filléres Rockdiszkó lesz hajnalig |a legjobb metal-punk-rock-gothic-folk-dark-nu slágerek és fergeteges italakciók| (https://www.facebook.com/filleresrockdiszko/)

Kapunyitás: 19.00
Koncertkezdés: 19.30
Belépőként minimum 1500 forintot kell bedobnod a perelybe!
Elővételes jegy: 2000 Ft

MINDENKINEK KÖSZÖNJÜK A RÉSZVÉTELT, A SEGÍTSÉGET, ÉS A FELAJÁNLÁST, DECEMBER 14- ÉN TALÁLKOZUNK!

A koncert facebook eseménye: https://www.facebook.com/events/388758821818454/

Kapcsolódó cikkek

Pogózz Daniért! Segélykoncert – Bp., S8 Underground Club Február 8.

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek