Hírek

Rage Nucléaire – Teljes egészében meghallgatható az új album streamként

A kanadai extrém metálosok, a RAGE NUCLÉAIRE most streamelik elkövetkező új albumukat, a „Black Storm of Violence”-t! A brutálisan letaglózó nagylemez meghallgatható az alábbi exkluzív médiapartnereknél:

Metal Hammer (DE)
Thrashocore (FR)
Metal Exposure (NL)
Metal Hammer (NO)
Metal Wani (IN) 

Rettentő debütjük, az „Unrelenting Fucking Hatred” folytatásaként ezt az albumot július 18-án jelentetik meg a Season of Mist Underground Activists-en keresztül, valamint megvásárolható előrendelésben és e-shop-on keresztül.

1. Annihilaton Frenzy
2. A Sino‐American Chainsaw War
3. The Deadfall Triptych
4. Goddess Of Filth
5. Ritual Murder (And Its Attendant Blessings)
6. Le Grand Mal De Vivre
7. Revel In Bones
8. Black Storm Of Violence

 

 

Azonnali átértékelése az ADL 1107-RN6 esettanulmánynak az alábbi alanyon: RAGE NUCLÉAIRE. Alany azonnal átcsap erőszakos, homicid, szuicid, népírtó és bosszúszomjas viselkedésbe, gyilkos ösztönét újra felfedve az árulkodó „Black Storm of Violence” főcím alatt. Meghatározásra került, hogy az alany nem természetes úton született. Az alanyt felépítő testeket (kérjük tekintse meg a lenti Felhasznált Testrészek listát), melybe beletartozik a CRYPTOPSY volt frontembere Lord Worm, Alvater gyűjtötte össze valamikor kr.u. 2000-ben a célból, hogy agresszióját a külvilág felé irányítsa, mely sikeres volt „Unrelenting Fucking Hatred” című debüt albumukkal. Az alany állítása szerint olyan befolyásoló tényezők alatt áll, mint a korai EMPEROR, IMMORTAL, ANAAL NATHRAKH és MYSTICUM. Több mint valószínű, hogy több is van, azonban azokat nem nevezte meg. Az alany elsődleges tévképzetei kultikus rituálékból („Ritual Murder”) és legyekből erednek. Másodlagos kényszerképzetek közé véres mészárlások („A Sino-American Chainsaw War”) és sertések tartoznak. Az alany rendkívüli gyűlöletet érez az emberiség iránt. A kognitív viselkedésminta elemzés alapján az alany hajlamos zúzós gitárral, büntető ritmussal, berobbanó billentyűsökkel, zaklatott embertelen hangokkal és felmérhetetlen nagyságú lidérces ütemekkel kifejezni önmagát. Az új diagnózis feltárta az alany agresszív dühös állapotát. Figyelmeztetés: RAGE NUCLÉAIRE továbbra is fokozottan veszélyes és ártalmas másokra. A „Black Storm of Violence”-t csak nagy körültekintéssel és tisztelettel közelítsék meg!

Felhasznált Testrészek listája
Alvater – basszus, billentyűs, mixelés
Dark Rage – gitár
Fredrik Widigs – dob
Lord Worm – vokál, b-vox

www.facebook.com/RageNucleaire

Kapcsolódó cikkek

Hot News: Rage Nucléaire unleash new track!

KMZ

Hot News: Rage Nucléaire unleash new track!

KMZ

Hot News: Rage Nucléaire unleash first new track!

KMZ

Hot News: Rage Nucléaire announce title of new album!

KMZ

Hot News: Season of Mist news: War From A Harlots Mouth, Rage Nucléaire, Undercroft

KMZ

Hot News: Season of Mist news – A Life Once Lost, Vera Cruz, Rage Nucleaire, Hell Militia, Khonsu

KMZ

Hot News: Season of Mist news – Undercroft, Rage Nucleaire

KMZ

Hot News: Season of Mist news – Rage Nucleaire, Imperium Dekadenz, Chaostar

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek