Hírek

Rajongói relikviákat vár a 40 éves VHK – jubileumi koncert június 5-én

Alig egy hét van hátra az idén 40 éves VHK jubileumi nagykoncertjéig: június 5-én a budapesti Barba Negra Trackben vágtáznak Grandpierre Atilláék. A koncertre való hangolódás jegyében a zenekar felhívást intézett a rajongókhoz: várnak minden olyan képet, fotót, videót vagy egyéb beszkennelt dokumentumot, amelyet a rajongók az elmúlt négy évtizedben gyűjtöttek össze.

A VHK négy évtizedes történetének nemcsak a zenekar, hanem rajongóik is fontos részét képezik: mindenki, aki akár csak egy koncerten is ott volt, vagy valaha is meghallgatta a Vágtázó Halottkémek dalait, osztozik a közös élményben. A zenekar most arra kéri közönségét, hogy ossza meg emlékeit, emléktárgyait: a zenekar e-mailben és Facebook oldalán várja a rajongók legkedvesebb relikviáit ábrázoló fényképeket, videókat és dokumentumokat. Legyen szó akár egy régi belépőjegyről, egy szórólapról, egy pengetőről vagy egy koncertfelvételről – a banda arra ösztönöz mindenkit, hogy elevenítse fel VHK-s emlékeit, és ossza meg a zenekarral és a közösséggel. A relikviákat a vhkrelikvia@gmail.com e-mail címre, és a https://www.facebook.com/vagtazohalottkemek oldalon várják.

A beküldők közül ketten párosjegyet nyernek a zenekar jubileumi koncertjére, amelyre június 5-én kerül sor a Barba Negra Trackben, a Sexepil vendégszereplésével. A nyertesek nevét a Facebookon teszik közzé.

VHK 40 éves jubileumi koncert
2015. június 5., péntek 18:30
Budapest, Barba Negra Track
VHK, Sexepil koncertek
Belépő: 2300 Ft, a koncert napján 2800 Ft
Jegyek kaphatók: CD Pince, Barba Negra Track, Wave, Headbanger. Online, bankkártyás és SZÉP kártyás fizetéssel: TIXA.hu átutalással: http://track.barbanegra.hu/vhk_40_eves_jubileumi_koncert_20150605

Kapcsolódó weboldalak:
http://vhk.mediastorm.hu/
http://vhk.saman.org.hu/

https://www.facebook.com/sxplmusic
https://www.facebook.com/vagtazohalottkemek
https://www.facebook.com/events/1588791641366657/

Kapcsolódó cikkek

45 év vágtázás – évfordulós VHK dupla koncert az A38-on!

KMZ

New Model Army és VHK: közös koncert a Barba Negrában

KMZ

VHK Fesztivál a Dürer Kertben

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek