Hírek

Reach – ‘Reach Out To Rock’ album borítója és számlistája

A svéd hard rocker REACH március 4-én adja ki debütáló “Reach Out To Rock“ albumát a Sun Hill Production/Cargo Records gondozásában.

Reach Out To Rock” számlista:

1. You Called My Name
2. Fortune & Fame
3. Tell Me
4. We Are
5. Someone Like You
6. The Beast
7. Make Me Believe
8. Reach Out
9. Looking For Love
10. Coming Home

Az album keverése Pontus Norgren hangmester által történt (Hammerfall és Poodles). Producer: Erik Modin & Johannes Hennoks. Artwork: Morgan Hassel.

2015. márciusában a banda csatlakozik Gus G-hez svéd turnéjára, valamint az Eclipse-hez brit turnéjára – és ne feledjük fellépésüket a HRH AOR fesztiválon.

A REACH:

Alex Waghorn – ének
Ludvig Turner – gitár
David Jones – basszus
Marcus Johansson – dob

A REACH 2012-ben alakult Marcus Johansson dobos és Ludvig Turner gitáros által. Együtt kezdtek új tagokat keresni a banda kiteljesedéséhez, majd rájuk is találtak David Jones basszusgitáros és Alex Waghorn énekes személyében. A REACH első akciójaként hard rock feldolgozást készített AviciiWake me up” megaslágeréhez 2013 augusztusában. Hatalmas sikerként könyvelhető el, hogy a klip túl van az 1.000.000 megtekintésen, ÉS még mindig folyamatosan nő.

A REACH zenéje erős dallamokkal és csúcsokkal vegyített klasszikus rockként írható le, fiatal energiájukkal teljessé téve. Olyan bandák hatását lehet hallani zenéjükön, mint a WhitesnakeScorpions, Europe és Gary MooreLudvig a dallamos metált a svéd televízióban is népszerűsítette 2014-ben nagy slágerek sajátos feldolgozásával, melyekkel bekerült a Svéd Megasztár legjobb négy versenyzője közé.

A banda 2014-ben kiadta “Black Lady” c. single-jét, amivel bemutatták dalszerző képességeiket és bebizonyították, hogy nem csak feldolgozásokat tudnak játszani. 2014 decemberében leszerződtek a Sun Hill Production kiadóval és kiadták első single-jüket “You Called My Name” címmel közelgő “Reach Out To Rock” albumukról.

Fiatal koruk ellenére a REACH már most tapasztalt fesztiválfellépőkből áll, miután olyan fesztiválokon szerepeltek, mint a HRH (UK), Frontiers (IT), Väsby Rock (SE), vagy a Skogsröjet (SE).

www.facebook.com/reachofficialsweden

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek