Hírek

Rebirth után Ascension: Új lemezzel tér vissza a Project for a Better Dream

A Project for a Better Dream 2015-ös nagylemeze után 2022-ben egy újabb EP-vel tér vissza, amelyet Ascension címmel jelentetnek meg. A lemezmegjelenés időpontja 2022. február 1-e, de előtte még sok más újdonsággal is készül a zenekar.

A Project for a Better Dream zenekar Ascension címmel visszatérő EP-t jelentet meg 2022. február 1-én. Az immáron 11 éves együttes viszont nem csak új lemezzel, hanem sok más újdonsággal is készül a 2022-es év elejére.

A zenekar az elmúlt években sok változáson ment keresztül: a legfrissebb lemezüket új énekesük, Lugosi Gergely „G” közreműködésével vették fel, aki 2018 óta tagja a csapatnak. „Örülök, hogy ezekkel a srácokkal megtalálhattam a hangomat; nem csak egy zenekart, hanem nagyszerű barátokat is nyertem velük. Remélem, mindenki annyira fogja bírni az új lemezt, mint mi, mert a rengeteg befektetett idő és energia a közös munka során a csapatot is remekül összekovácsolta.” – mondta az énekes.

A PFABD az új EP-n öt – stílusában és hangzásában is – friss számmal készül, amelyek bár a zenekar régi arculatát is őrzik, zeneileg ellenben sok újdonságot tartogatnak a metalcore-kedvelők számára. A lemez – a névadó száma után – Ascension címmel jelenik meg, amely az elmúlt évek nehézségeiből való kilábalást is szimbolizálja a zenekar számára.

De nem csak lemezzel készülnek a srácok, hanem egy ütős klipet is forgattak az EP egyik számához, ennek megjelenési dátuma pedig 2022. január 16-a lesz. 

A csapat izgatottan várja a folytatást, Kenesei Kristóf, a zenekar dobosa a következőket mondta a 2022-es évről: „Nem csak a lemez és a klip lesz a 2022-es év nagy dobása a részünkről, hanem tavasszal sok meglepetéssel is készülünk, erről a következő hónapokban részletesen is beszámolunk majd a közösségi média oldalainkon.”

Kapcsolódó cikkek

Mesterséges intelligenciával erősít legújabb klipjében a Project for a Better Dream

KMZ

Project for a Better Dream, Flout, Before The Last Breath – még egyszer nem fogunk visszatérni, inkább itt maradunk

KMZ

Visszatérő koncert: ismét színpadon a Project for a Better Dream

KMZ

Project for a Better Dream – itt a tavasz, friss tartalommal készül a magyar metalcore zenekar

KMZ

Megérkezett az idei év nagy dobása, az Ascension!

KMZ

Itt a Prometheus – megjelent a Project for a Better Dream új klipje!

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek