Hírek

Rock and roll és tojáslabda – az amerikai foci mellé áll a FEZEN

Közös az otthonunk, a MÁV-pálya, közös a hit, hogy kemény munkával elérhetőek az álmok és  az amerikai foci legalább annyira kemény, mint a rock and roll. Ezért a FEZEN és a Magyar Amerikai Futball Szövetség összefog, és – húsvéthoz közeledve – súlyos riffekkel festjük be a tojáslabdát.

A FEZEN Fesztiválnak öt éve ad helyet a MÁV-pálya, ahol most a Fehérvár Enthroners, Székesfehérvár amerikai foci csapata is otthonra lelt. Idővel igazi amerikai focis szentély válhat a Takarodó úti bázisból, ahol Magyarország első szabvány, 120 yardos és közel 5000 férőhelyes pályája épül. Hétről-hétre látva a hóban, sárban edző játékosokat, könnyen megtaláltuk a párhuzamot a próbatermekben órákon át gitártnyúzó, minden szabad percet zenéléssel töltő gitárhősök és a focisták között. Szenvedély, kitartás, erő – ha valakiben megvan ez a hármas, bármilyen cél elérhető, és érdemes mellé állni.

Ezért a FEZEN most az élő zenén túl, a sport területén is segítséget nyújt. Persze nem a profi sztárok, hanem a szenvedéllyel játszó amatőrök mellé áll a FEZEN, és Magyar Amerikai Futball Szövetség  Divízió II-es bajnokságának 2016-os idényét névadó szponzorként támogatja a fesztivál. Idén tehát nem csak az otthonunkon, a szenvedélyen is osztozunk, és közösen szurkolunk a FEZEN Divízió II. amerikai foci bajnokság mérkőzésein.

Kapcsolódó cikkek

Több mint száz fellépő, dupla nagyszínpad – Teljes a FEZEN programja

KMZ

Változás a FEZEN nagyszínpadán

KMZ

FEZEN 2016: Két újabb színpad kész, jövő héten jön a teljes program!

KMZ

Anthrax a FEZEN-en!

KMZ

A gótikustól az ugrálósig – tovább bővült a FEZEN névsora

KMZ

Magyar erősítés a szigorúbb vonalnak – a hazai rock-metal élvonal is fellép a FEZEN-en

KMZ

Két nagyszínpad, kétszer annyi sztárbanda – kezdjük a FEZEN névsort

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek