Hírek

Rock IN RÉV – Tavaszi rocközön a felvidéki klubban

A márciusi Akela koncert után, április 12-én ismét egy kiválónak ígérkező rock eseményre invitál a révkomáromi RÉV – A Magyar Kultúra Háza! Nem kevesebb, mint öt rockzenekar lép színpadra. Élükön az éppen országos turnéra induló Alcohol-lal és Crossholder-rel!

A tavaly novemberében 10. születésnapját, a Beatricével együtt ünneplő Alcohol zenekar idén folytatja évfordulós koncertkörútját. Ennek eddig egyedüli határon túli állomásának tűnik a révkomáromi buli! Biztos hallhatjuk majd tőlük az előző év nagy slágerét, a Rockhimnuszt. A nóta, többek közt Nagy Feró, Vikidál Gyula, Rudán Joe, Petrás János, Szendrey Zsolt (Szasza) és Barbaró Attila közreműködésével az összefogás jegyében jött létre. Az utóbbi hónapok alatt, több mint százezres nézettséget ért el a legnagyobb videó megosztón. Februárban a HammerWorld magazin által meghirdetett közönségszavazáson, az „Év Dala” kategóriában a 7. helyen végzett! A mocskos rock’n’roll trió, egyébként már egy éve nem járt Felvidéken, úgyhogy biztos sokan várják őket!

Igazán egyedi metal zenekar a Gondosch „Güzü” János basszusgitáros által megálmodott Crossholder. Egy koncepciós projecten alapszik, mely egy általa írt regény („Crossholder, az idő fogságában”) alapján jött létre. A koncerteken úgy vannak előadva a dalok, hogy aki az elejétől a végéig ezeket meghallgatja, egy összefüggő történetet hall, lát Crossholder-ről, egy emberről, aki a jövőből érkezik a középkorba és megalapítja a „Templomos lovagrend”-et. A jelenleg készülő, második regényben, lemezen, a „Crossholder, Válságok Viharában”, Cross a jelenbe utazik, ahol egy titkos társaság, az Illuminati-k jelenlétét fedezi fel, akik az új Világrend alapítói is egyben. Emiatt, visszautazik 1776-ba, Ingolstadt-ba, arra a napra, amikor a társaság megalakult, azzal a szándékkal, hogy a megalakulásukat megakadályozván, leszámoljon velük. A banda, magyarországi és határon túli koncerteken kívül végigturnézta már Európát, de még Tájföldet is! Frontemberként 2012 óta, a többek közt Wisdomból is jól ismert, Nachladal Istvánt, azaz Nahit láthatjuk az élen! Igazán nagy show-ra számíthatunk a RÉV-ben is!

A közös Alcohol és Crossholder turné legtöbb állomásán a fellépők közt üdvözölhetjük, a két fiatal együttest, az érdekes nevű Toportyán Férgeket és a tapasztalt zenészekből álló Tombstone-t. Az előbbi igen bulizós hardcore és thrash keverékkel, az utóbbi zúzós rock’n’roll-al színesíti a rendezvényt! Nem lenne teljes az este, ha nem lenne helyi, felvidéki fellépő is! A közeli Dunaszerdahelyről látogat át a metalcore-ban utazó Last Chance, hogy fergeteges banzájt csapjon!

Időpont: 2014.04.12.
Kapunyitás: 18.00
Kezdés: 19.00
Jegyár: 3€ / 1000 Ft

https://www.facebook.com/events/262610517254192 (Esemény profil)
https://www.facebook.com/Alcoholzenekar (Alcohol Facebook profil)
http://www.youtube.com/watch?v=WXWfS8dnTnQ (Alcohol – Rockhimnusz klip)
https://www.facebook.com/crossholder (Crossholder Facebook profil)
http://www.youtube.com/watch?v=UFLiv0LrK4k (Crossholder – Miriam videoklip)
http://www.youtube.com/watch?v=Iq5wD6tWwGw (Crossholder – Illuminati videoklip)
https://www.facebook.com/Toportyanfergek (Toportyán Férgek Facebook profil)
https://www.facebook.com/Tombstonezenekar (Tombstone Facebook profil)

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek