Rock On! Fest – Újabb siker a Népligetben

Print Friendly, PDF & Email

2014. Sze 19, 9:15 :

A tavalyi MetalWar Fest óriási sikere után, az idén Rock On! Fest-re keresztelt rendezvény ismét bebizonyította, hogy van igény továbbra is a Gondosch „Güzü” János által elindított kezdeményezésre. A tavaszi tragédia után sokan kételkedtek a fesztivál jövőjét illetően, de a rajongók kitartása, a zene szeretete ismét bizonyított. Az idei fesztivált illetően és a jövőbeli tervekkel kapcsolatban válaszolt az Alcohol frontember, Tóth Sándor „Csövi” a Rock On! Fest fő szervezője:

„Hatalmas köszönet az összes rajongónak, rock zene szeretőnek. Idén is hatalmas nézőszámmal és hangulattal zajlott le a fesztivál. A SzeptEmber Feszt keretein belül ismét a rockerek által ellepett színpad volt a leglátogatottabb, többek között ez is bizonyítja, hogy van igény a Népligetben minden évben egy hasonló őrületre. Köszönetet szeretnék mondani az összes zenekarnak, a Rock On! Fest segítőinek, támogatónak, tv-nek, rádiónak, újságnak, internetes portálnak és mindenkinek, aki segített abban, hogy ez a fesztivál létrejöhessen. Köszönet a SzeptEmber Feszt-nek, hogy ismét helyet adott a rock zenét szeretők színpadának, köszönet Nektek, akik ott voltatok és velünk együtt próbáljátok életben tartani az egész rock életet. Ígérem, ha rajtam (rajtunk) múlik, jövőre is együtt bulizhatjuk végig szeptember első hétvégéjét, kitűnő társaságban és kitűnő zenekarok mellett! Külön köszönet Neked, Güzü!”

Az idei siker után reméljük jövőre is helyet kap a Rock On! Fest a Népligetben, hiszen ha a nézőszámokat, a zenekarokat és a hangulatot nézzük……..ennek nem lehet akadálya!

https://www.facebook.com/RockOnFestHungary

Ezt a cikket eddig 171 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..