Hírek

Rockstar VIII. Szülinapi Party

Bizony a kedvenc programajánló magazinodnak is minden évben van születésnapja, amit idén is hatalmas bulival ünnepel meg! Február 3-án a Dürer Kert három termében egész éjjel vérbeli rock koncertek várnak.

Az egyik kiemelt zenekar az idén 15 éves Supernem, aminek talán új anyagába is bele lehet majd hallgatni egy-két szám erejéig. Érkezik hazánk legfrissebb rock supergroupja, a Csongor Bálint, Anga-Kis Miklós (Subscribe), Szalkai Tibor (Blind Myself), Markó Ádám (Special Providence) és Varga Zoltán producer által alapított USEME.

Ezen a napon fogja a Cadaveres új lemezét, a The Fifth House-t élőben bemutatni a közönségnek. Fellép két ritkábban elcsíphető, metal körökben már-már legendásnak számító formáció is, a mindig élményszámba menő, Stereochrist és Igor zenekarokból újjászületett Haw és az ismét aktív Wrong Side. A friss szellemről a hardcore vizein magabiztosan evező, januárban új albummal jelentkező Billog, a Kint a vízből lemezzel nagyot dobbantott AWS, a a zabolázatlan, mocskos rock’n’roll-ban utazó Junkie Jack Flash, a tesó, a classic, mosolygós Headbengs ás az elektro rock Flatband fog tenni.

Találkozzunk a RCKSTR képzeletbeli medencéjében, ahol télen is forró a hangulat!

Jegyek rendkívül kedvező, 1990 Ft-os elővételi áron a tixa.hu oldalon megvásárolhatók (01.04-től pedig a Dürer Kertben is). További nevek még ebben a hónapban érkeznek!

A jegyvásárlás linkje:  https://tixa.hu/Rockstar-VIII-Szuletesnapi-Party

A Facebook esemény linkje: https://www.facebook.com/events/1698372107102222/

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek