Hírek

Rockstars Not Dead Tribute Feszt – november 16. – DürerKert

Rockstars Not Dead // 80’s Glam & Classic Tribute Fest
2018. november 16
Bp, DürerKert 19:00

November 16-án, pénteken egy egészen különleges, 3 különböző irányt követő estével rukkolunk elő nektek II. Rockstars Not Dead – 80’s Glam & Classic Tribute Fesztiválon

► A buli legfontosabb résztvevője a Rockstars Not Dead – 80’s Rock & Glam Metal Show, amelyet röviden így lehet jellemezni:
„Emlékszel rá?…Te is átélted? Hiányzik? Hallottál róla? Minden vágyad korzózni a Sunset Stripen? Tudni akarod, mi kezdődik úgy, hogy: „Günter, Glieben, Glauhen, Globen”?
Ülj be velünk lelkünk DeLorean-jébe és hagyd, hogy elrepítsünk a nagy hajak, színes göncök, fények és a legóriásibb, legkirályabb zenék világába!
A több mint kétórás, erőteljes koncerten végre élőben szólalnak meg a legnagyobb alapvetések a „Lázadás Évtizedéből”, a budapesti dallamos metal és rock színtér kiválóságaitól!
A klasszikusok mellett ritkaságok és kultikus nóták is felcsendülnek, olyan bandáktól, mint a Bon Jovi, a Def Leppard, a Mötley Crüe, a Europe, a Kiss, a Van Halen, a Winger, a Whitesnake, a Poison, az L.A. Guns, a Faster Pussycat, a Journey, és és és és…
Repülj velünk a 80-as évekbe!”

Ezen kívül szintén nagyon fontos résztvevő a Reckless Roses, akik az EU legtökösebb Guns ’n Roses bandája és Írországtól Dubai-g rugdossák ki a klubok, koncerttermek falait. Nemrég egy teljes hétig tartó EU turnén vettek részt, mindenhol rengeteg látogatóval. Náluk nincs mellébeszélés, kecmec, csak a circa ’92-es GNR érzés, tökösen, lazán és hangosan, úgy hogy 3 nap múlva is a Mr. Brownstone-t énekled.

A nagyterem tökéletes ívét az ország egyetlen Bon Scott korszakos AC/DC tribute bandája adja. A debreceni srácok „csak” annyira jók, hogy őket választották az év végi Főnix Csarnokos Tankcsapda buli afterparty-jának a zenekarává.

► A Dürer középső termében a metal 4 különböző időszaka előtt tisztelegnek a bandák.
Kezd az folkos Eluveitie tribute Eravistae, a 10-es évekből, aztán jön a 4Oz., Ozzy legjobb dalaival, a 80-as évekből, aztán a Judas Best, akik a Priest sokévtizedes klasszikusai előtt tisztelegnek, majd a végén a Nightquest, akik a Nightwish szárnyaló operametalját adják elő a 90-évektől kezdve.

► A kisterem 3 bandája a hard rock és a heavy metal első korszakába visz minket, olyan előadók dalaival, mint a Uriah Heep, Dio vagy a Black Sabbath, míg az egyetlen kakukktojás, a csajos Late Night Sex, amely a 10-es évek szomorkás hard rock sztárbandája a The Pretty Reckless előtt tiszteleg.

★ ★ ★ ★

Menetrend:

➡️NT

19:30 AC/DC by DC/79 Debrecen (Bon Scott éra)
20:50 Rockstars Not Dead – 80’s Rock & Glam Metal Show
23:40 Guns ‘n Roses by Reckless Roses

➡️041

20:00 Eluveitie by Eravistae
21:10 Ozzy Osbourne by 4Oz.
22:20 Judas Priest by Judas Best
23:40 Nightwish by Nightquest

➡️KT

20:00 Dio by Heavy And Hell
21:10 The Pretty Reckless by Late Night Sex
22:20 Uriah Heep by Heep Freedom
23:40 Black Sabbath by 4Oz.

► After DJ Ozsi

★ ★ ★ ★

➡️Jegyárak:

1990 Ft // november 15. éjfélig // Tixa + DürerKer
1990 Ft // november 16. // DürerKert

►Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1923055031071457/
★ ★ ★ ★

Korhatár: 16+

Dürer Kert házirend:
http://www.durerkert.com/hazirend

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek