Hírek

Romer – jubileumi kiadvány érkezik a Nemzeti Dal ünnepén, megnézhető a teljes “56 lángja” rockmegemlékezés

2020. március 14-én, ahogy 2017 óta minden évben, idén is budapesten, a Barba Negrában kerül megrendezésre

A Romer frontembere, Sziva Balázs által 4 éve megálmodott nagyszabású koncerten a Romer mellett a Hungarica és egy csak erre az estére összeállított exkluzív programmal a magyar heavy metal legenda, Kalapács József lép majd színpadra.

A koncert Facebook eseménye:
www.facebook.com/events/760141207793862/

Az eseményre időzítve, a Hadak Útja Kiadó gondozásában jön majd ki a Romer 25 éves jubileumi CD+DVD kiadványa, digipak csomagolásban, amelyet tavaly március 15-én rögzítettek Budapesten, a Barba Negrában. A DVD-re a közel 2 órás buli teljes kép és hangfelvétele felkerül majd, a CD-re pedig egy 80 perces szerkesztett változat. Bónuszként a DVD extra része a koncerten elhangzó dalok korábbi videoklipjeit tartalmazza.

A bandához kapcsolódó további friss hír, hogy teljes egészében megnézhető a YouTube-on az “56 lángja” elnevezésű rockmegemlékezésük, amelyre egy különleges helyszínen, az egykori Olimpia Moziban került sor Budapesten, tavaly ősszel. A Pongrátz Gergely visszaemlékezései nyomán összeállított műsorban elhangzottak a csapat emblematikus dalai, a Corvin köz legendás szabadságharcos parancsnokát megszemélyesítő Vári-Kovács Péter színművész előadásában pedig megelevenedtek a forradalom eseményei.

ROMER: 56 lángja rockmegemlékezés – Olimpia mozi (teljes előadás)

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek