Hírek

Russell Allen & Mat Sinner – Level 10

Egy nemzetközi all-star felállás, aki olyanokat tudhat maga között, mint Russel Allen (ének), Mat Sinner (basszusgitár), Roland Grapow (gitár), Alex Beyrodt (gitár), Randy Black (dob) és Alessandro Del Vecchio (billentyűs)

A Frontiers Music örömmel jelenti be 2015 lendületes kezdetét egy heavy metál bombával: LEVEL 10 debütalbumával, melynek címe „Chapter One”. A január 23-án (Európa) és 27-én (Észak-Amerika) megjelenő albumon 12 dal hallható majd igazi metál stílusban egy különleges kortárs éllel.

LEVEL 10 az amerikai erőgép, Russel Allen és az ikonikus német producer és basszusgitáros Mat Sinner együttműködésének eredménye. A páros találkozott párszor az évek során, és megfogadták, hogy egyszer időt kerítenek egy közös munkára. Ez az idő akkor jött, mikor a Frontiers elnöke, Serafino Perugino sikeresen összehozta a két embert és rávette őket, hogy csináljanak egy olyan új metál albumot, ami vegyíteni tudná Adrenaline Mob kortárs és aggró hangzását a Primal Fear hagyományosabb európai power metál támadásával.

Sinner hamar összerakott egy gyilkos felállást. Egy kis kitérő a dalok írásáról – az albumon segédkezet nyújtott Magnus Karlsson, Carsten Schulz, Sander Gommans és Amanda Somerville.

Bár a felvételek elhúzódtak a zenészek különféle „napközbeni” munkáik és egyéb elfoglaltságaik miatt, a végeredmény maga lenyűgöző és hihetetlen súlyos, de mégis fülbemászóan dallamos lett! Allen mindent vivő vokáljával és ezt a mindenkit maga mögé utasító felállással az album elejétől a végéig egy csemege minden heavy metál rajongó számára!

A cél egy hagyományos és erőteljes heavy rock album írása és felvétele volt a műfaj néhány legjobb zenészével” mondta Sinner. „A végeredmény egyszerűen hihetetlen. Russel hangja fantasztikus, a dalok ütősek én pedig nagyon büszke vagyok az albumra!”.

Russel Allen így egészítette ki: „Gyorsan összebarátkoztunk Mattel, mikor évekkel ezelőtt találkoztunk. Nagyon tehetséges és remek ember. Beszéltünk már egy közös munkáról, ez pedig a Level 10 formájában öltött testet. Nagyon örülök, hogy a világ meghallhatja végre ezt a lemezt!

LEVEL 10 trailer: http://youtu.be/wp_cZvkrJT4

Tracklist:

Cry No More; Soul Of A Warrior; When The Nighttime Comes; One Way Street; Blasphemy; Last Man On Earth; In For The Kill; Voice Of The Wilderness; All Hope Is Gone; Demonized; The Soul Is Eternal; Forevermore.

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek