Hírek

Ruthless – „They Rise” részletek

RUTHLESS legújabb albuma, a „They Rise2015. január 30-án jelenik meg. Az előrendelések január 17-től lesznek elérhetők a Pure Steel Records webshopján keresztül.

1984-es „Metal Without Mercy” EP-jükkel és ’86-os „Discipline Of Steel” albumukkal a Los Angeles-i banda különleges helyre fészkelte be magát az amerikai metál rajongók szívében. A banda 1990-től kezdve a következő majdnem 20 évre eltűnt. Feltámadásuk 2009-ben következett be a „Keep It True”-val. Öt évvel később pedig végre bejelenthetik 30 év után első stúdióalbumukat.

A „They Rise”-al a négyes visszatér gyökereihez: klasszikus, egyenes és néha agresszív US metál, melyet szoros ritmus szekciók, viharos duplabasszus és kiváló, égrengető riffelés hajt. Ezalatt eredeti frontemberük, Sammy Dejohn minden eddiginél magasabb hangokat énekel ki, de mégis el tudja kapni a régi szép idők agresszióját. A kilenc új dal mellé ajándékként csatlakozik majd a „Metal Without Mercy” EP is. Ilyen klasszikusok, mint a „Gates Of Hell” és „Metal Without Mercy” minden metálfejnek kielégítő lesz.

Tracklist:

1. Defender
2. Laceration
3. Traitor
4. They Rise
5. Hang Man
6. Time Waits
7. Out Of The Ashes
8. Frustration
9. Systematic Terror
10. Gates Of Hell
11. Metal Without Mercy
12. Bury The Axe
13. The Fever
14. Mass Killer

Játékidő: 60’38’’

Tagok:

Sammy DeJohn – vokál
Kenny McGee – gitár
Dave Watson – gitár
Marc McGee – basszusgitár
Jason VakSlyke – dob

Kapcsolódó cikkek

Ruthless Interjú

Dr. Feelgood

RUTHLESS – They Rise

Dr. Feelgood

Hot News: Ruthless Signed A Worldwide Deal with Pure Steel Records

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek