Hírek

S.O.O.T. – lemezelőzetes dal

A Kollár Ádám gitáros-dalszerző vezette kezdetektől vendégénekesekkkel dolgozó projekt két EP és két album után idén új anyaggal jelentkezik. A tizenkét tételes album Signed Out On Third címmel várhatóan augusztusban kerül napvilágra teljes egészében, digitális formában.
A lemezen a jól megszokott módon vendégénekesek sora szerepel. Név szerint: Budai Petur, Csiaki Márk, Komáromi Gergely, Lőcsei Bence, Rákóczi Antal, Sándor Éva és Török Viktor. A lemez kiemelt vendége Michelle A. Julyan /PRS pulse artist/ amerikai gitáros, míg billentyűkön Maros Zoltán közreműködött egy szám erejéig. Basszusgitárokat Kerezsi Gergely, Maros Rudolf és Kollár Ádám játszották fel. A gitárok és egyéb részek, mint mindig, a projekt-felelős, Ádám házi stúdiójában készültek Érsekcsanádon. A lemez dobfelvételei még 2022-ben megszülettek a Zengőkertben Bánházi Gábor értő közreműködésével.

A zenekar nemrég rögzített pár képkockát a lemez harmadik számához. A Komáromi Gergely (ex-Omega Diatribe) hangján életre kelő Toskanium egyben Ádám tiszteletadása személyes kedvencei, a Toska zenekar felé!

A lemez vizuál felelőse ezúttal is Várdai László volt, aki maga tervezte, faragta, kivitelezte a lemez borítóját.

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek