Hírek

Saját fesztiválkocsma jár a Hegyalja régió kúlfaktoraiért

Egy borral, pálinkával, sörrel fullosan feltöltött saját fesztiválkocsma, ahol nem kell fizetni, és ahol az egész baráti társaság egy teljes napig együtt bulizik a kedvenc zenekarával – nincs az országban olyan fesztiválozó, akinek a vágyai között ne szerepelne ez. A Hegyalja Fesztiválon most bárki megnyerheti az álomdíjat, aki megmutatja képben vagy filmen a Hegy’ régió kúlfaktorait. Beleírja vagy belerajzolja a hóba, megmutatja, elmutogatja, elgitározza, eltáncolja, lerajzolja, elénekli, szerinte mi a legjobb dolog a keleti oldalról.

Aki erről a vidékről származik, aki járt már életében Szabolcs-Szatmár-Bereg vagy Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, akinek a legjobb barátja, munkatársa, szobatársa, csoporttársa a keleti oldalról való, aki átélte már az igazi fesztiválélményt igazi arcokkal a Hegyalja Fesztiválon, az tudja, hogy a szabolcsi alma, a lapcsánka, a tokaji furmint, a borospincék, csak néhány azok közül az élmények közül, amelyek a Hegy’ régióban várnak ránk. Elég csak visszanyúlni a hegyaljás élményekhez. Akik az elmúlt években jártak a Hegyalja Fesztiválon, tudják, miről beszélünk, és már kereshetik is a saját filmeket, fotókat, élményeket, amelyekkel versenybe szállhatnak a barátokkal együtt a saját hegyaljás kocsmáért. Most itt az idő, hogy a kollégiumi szobán és a haverokon kívül ország-világnak megmutassuk azokat a kevésbé ismert szabolcsi és borsodi kúlfaktorokat, amelyek a Hegy’ régióhoz kötődnek. Legyen az egy sportcsapat, étel, ital, tárgy, egy helyi szó, egy itt született poén, egy rajzoló, egy deszkás társaság, egy tánccsoport, egy hely, egy zenekar, hegyaljás élmény vagy éppen maga a Hegyalja.

Akik a legötletesebb módon kiáltják világgá, mutogatják el, rajzolják le, gitározzák el, mi a legvagányabb, a legmenőbb, a legjobb dolog szerintük Szabolcsból és Borsodból, majd fénykép vagy video formájában mindezt rögzítik, és elküldik a mikocsmank@hegyaljafesztival.hu e-mail címre, az idei Hegyalján igazi királyként bulizhatnak. A 4 legjobb anyagot beküldő csapat ugyanis a fesztiválon egy sörrel, borral, pálinkával folyó saját fesztiválkocsmában pöröghet végig egy napot. A szerencsés Mi Kocsmánk nyertesek a Scooter vagy a Down koncertjére így már ingyen tokaji borral, szabolcsi pálinkával és borsodi sörrel melegíthetnek be barátaik és kedvenc zenekaruk társaságában. A Mi Kocsmánk versenyről további infókért katt a Hegy’ facebook-oldalára.

Borsodi Hegyalja Fesztivál – Igazi Fesztivál igazi arcoknak

A Hegy’ az a hely, ahova vissza kell térni, hiszen a tokaji hegyek között az igazi arcok, az igazi zene, az igazi fesztiválélmény vár benneteket. A Borsodi Hegyalja Fesztivál az ország egyetlen olyan négynapos bulija, ahol a fesztiválélményeitek a világörökség részévé válnak.

Június 25-30. között, 14. alkalommal élvezhetitek a Tiszát, a tokaji borokat, a legizgalmasabb külföldi csapatok és magyar zenészek koncertjeit egyszerre. Itt ünnepelhetitek meg a vizsgaidőszakot, vagy az érettségi után végre felszabadultan tombolhattok kedvenc zenekarotok koncertjén, hiszen 2013-ban a Hegy’ nyitja a nyarat.

A külföldi fellépők mellett Tokajban lesznek a legjobb hazai zenészek, a legviccesebb stand-uposok, sőt ez az a fesztivál, ahol a legtöbb magyar borásszal találkozhattok. A Borsodi Hegyalja Fesztiválon akár együtt sörözhettek, Furmint-fröccsözhettek a kedvenc íróitokkal, énekeseitekkel, sőt ez az a hely, ahol két koncert között könnyedén munkát is találhattok.

Több mint 200 fellépő, hajnalig tartó pörgés, evezés, színház, strandolás, boros pincék, izgalmas beszélgetések, az ország legjobb arcaival. 2013-ban a nyár egy igazi fesztivállal és igazi arcokkal indul Rakamaz-Tokajon.

Mi Fesztiválunk bérlet és további infó

www.hegyaljafesztival.hu

www.facebook.com/hegyaljafesztival

www.youtube.com/hegyaljafesztival

Kapcsolódó cikkek

Hegyalja Fesztivál 2013 – Koncertbeszámoló

Melciah

Phil Anselmo és a Down pörköltet főzött, majd döngölt a Hegyalján

KMZ

Bográcsozásra hivatalos a Down frontembere

KMZ

A Hegyalja Igazi Arcainak Több Jár, Mint Zene

KMZ

Fesztiválrezsi-csökkentés a Hegy’en

KMZ

[HEGY] Bérletek közel 50% kedvezménnyel már csak április 30-ig

KMZ

Hegyalja: elkészült az idei fesztiválidény himnusza – Az Igazi Arcod

KMZ

A Húsvéti Nyúl Is Hegy’-Bérletért Áll Sorba

KMZ

Újabb Hegyalja Fesztivál fellépők érkeznek

KMZ

Rózsaszín Plüssznyuszi Helyett Rock ’n’ Roll Randi a Hegy’en

KMZ

A Slayer Idén Már Hegyalja Rajongóként Érkezik Tokajba

KMZ

15 ezer szavazat alapján 4 határon túli város ingyen jön a Hegyaljára

KMZ

Egy magyar és 4 határon túli város ingyen fesztiválozhat a Hegyalján

KMZ

Hegyalja – fellépőcsomag a Jézuskától

KMZ

Hóolvasztó Hegyalja fellépők

KMZ

Hegyalja – vízi tanösvény, Lemmy, Teknősbéka Ház

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek