Hírek

Salvus – 15 éves születésnapi koncert

15. életévét egy rendkívül speciális koncerttel ünnepli meg az egykoron Szegedről startolt, de ma már bp-i székhelyű modern metal zenekar. Egyrészt a megszokottnál jóval hosszabb, közel másfél órás dalcsokorral szántják be a Showbarlang színpadát, melyek között számos ritkán vagy nagyon régen játszott téma is felbukkan majd, kezdve a „demók még jók voltak” korszaktól egészen a tavaly megjelent Lélektartó c. harmadik nagylemezükig. Másrészt a műsor folyamán gyakorlatilag az összes egykori Salvus tag fel fog bukkanni egy-két egyéb vendégzenésszel együtt, illetve további zenei természetű meglepetések is várhatóak az este folyamán, főleg azoknak akik végigvárják a buli.
Ezen felül, gondolván a közelgő meleg időre és a hosszú izzasztó koncertre, a csapat ismét főzetett pár száz litert a februárban debütált és nagy sikert aratott, ’Lélektartó’ névre keresztelt kézműves sörből, mely néhány rekesz erejéig a koncerten is kapható lesz. Aki tehát némi korianderes ízesítésű vörös ale szürcsölgetése közepette szeretné a koncert első hangjait várni, az igyekezzen időben jönni.

Az est vendége posztra nem is volt kérdéses, hogy azt a zenekart hívja meg a csapat, akikhez a legrégebbi ismeretség és barátság fűzi. A szegedi Dystopia szinte együtt indult a Salvussal annak idején, a kezdeti években együtt járták az országot, és azóta is számos alkalommal volt közös koncert, hogy már rég nem egy székhelyű a két csapat. A gitáros/énekes, Vári Gábor volt a producere/hangmérnöke mindhárom Salvus nagylemeznek, – a Minden Kezdet konkrétan az első komolyabb munkája volt -, aki azóta a Black Hole Sound stúdióval és az onnan érkező bivaly hangzású anyagokkal országos hírnévre tett szert. Maga zenekar sem az a tétlen fajta, tavaly egy röpke spanyol turnét zavartak le, idén éppen az új dalaikat pofozgatják, de a koncertjük előreláthatóan az eddig megjelent 2 nagylemezükre fog épülni, de ha kellő lelkesedéssel kiabál majd a kedves közönség, talán a zseniálisra sikeredett Sting feldolgozásukat előveszik! 😉

Esemény: https://www.facebook.com/events/1550577041902836/

Beugró: 1000 huf
Kapunyitás: 20:30
Dystopia: 21:00
Salvus: 22:00

Salvus:
www.salvusmusic.hu
www.facebook.com/salvusmusic

Kapcsolódó cikkek

Salvus interjú

KMZ

A küldetés folytatódik… Szabad szemmel – Megjelent a Salvus új nagylemeze

KMZ

Töredék – Radnóti Miklós versmegzenésítés a Salvustól

KMZ

Salvus – nagyon élveztük az egész estét

KMZ

Salvus – a szombati lemezelőzetes koncerten már kapható lesz az Irtás album!

KMZ

Salvus – Meghallgatható A Dalban versenyző “Barát” című új dal

KMZ

Salvus – Új koncertklip

KMZ

Salvus – Új gitáros

KMZ

Salvus – Megjelent a Lélektartó

KMZ

Salvus – Lemezbemutató koncert

KMZ

Salvus – Világra szóló videoklip

KMZ

Salvus – Átszálló (új videoklip)

KMZ

Salvus – új koncertvideó!

KMZ

Salvus zenekar – új kislemez

KMZ

Húsvéti Metal Vihar – Koncertbeszámoló

Darkjedi

Salvus Interjú

Twiggy

SALVUS – Minden Kezdet

Twiggy

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek