Hírek

Satanic Warmaster – Új album megjelenése a Hells Headbangers-en

Végre visszatért SATANIC WARMASTER! Az elmúlt 15 évben a banda megőrizte a nevét körülvevő tiszteletet a black metál undergroundjában: látszólag semmi rosszra nem tértek, de folyamatosan becsmérlőek voltak. A zsarnok Werewolf által vezetett banda klasszikust klasszikus hátára halmozott, olyan első gyöngyszemektől mint a „Strength And Honour” és „Opferblut” a relatíve új darabokig, mint a „Carelian Satanist Madness” és „Nachzehrer”, mindig tartva magukat saját ütemükhöz. A banda régi támogatója, Hells Headbangers (a Werewolf Records-al karöltve) most büszkén jelenti be a banda ötödik albumának, a „Fimbulwinter”-nek április 7-i megjelenését CD-n, LP-n és kazettán.

Öt hosszú év telt el a „Nachzehrer” óta, és bár a banda elfoglalta magát jópár 7’’ EP-vel és splittel, a „Fimbulwinter” az első nagylemez, mely bemutatja az elmúlt időszak fejlődését. Az albumon a banda az eposzibb és győzedelmesebb vizekre evez, mely az eddigieknél sokkal fagyosabb. Mondhatni egy útinapló SATANIC WARMASTER termetes diszkográfiájához és keresztmetszete a kilencvenes évek black metáljának. Bár a banda hatalmas szerepet játszott a – már magában jelentős fontosságú – finn black metál kialakításában, azonban az örök purista SATANIC WARMASTER-nek veleszületett képessége a már kitaposott utak saját ördögi elképzelései szerinti átalakítása. A testes produkcióval és misztikus, éjjeli eget idéző szintetizátorokkal megtámogatott „Fimbulwinter” egy friss fuvallat az állott-pállott szagban. Érezzétek ti is „Fimbulwinter” erejét!

Tracklist:

1. Fimbulwinter’s Spell
2. Funeral Wolves
3. Korppi
4. When Thunders Hail
5. Dragon’s Egg
6. Nuin-Gaer-Faun
7. Winter’s Hunger
8. Silent Call of Moon’s Temples

Alapító Werewolf így nyilatkozott: „Büszke vagyok, hogy bemutathatom ezt az albumot a világ hordáinak a Hells Headbangers közreműködésével. Remélem megtaláljátok saját utatokat zenémben ebben a vásott világban, és mélyen bebarangoljátok a túloldalt rejlő világot!

www.facebook.com/satanic.war.terror
www.neuntoter.org

Kapcsolódó cikkek

SATANIC WARMASTER – Nachzehrer

Stillborn

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek