Hírek

Satan’s Host – Két új Moribund album, videó teaser premier

Végre vége a várakozásnak: SATAN’S HOST készen áll mesterművével, a „Pre-dating God” első és második részével! Mindkét albumot a Moribund Records adja ki 2015. január 19-én Európában és Angliában valamint január 20-án Észak-Amerikában. 2013-as sikeres „Virgin Sails” után a kétlemezes „Pre-dating Gods” a banda legerősebb oldalát mutatja epikus és dinamikus HEAVY METÁL himnuszaival, melyek azonnal megragadnak az ember fülében. Öt évtizedet felölelő történelmükkel Patric Evil ördögi harcosai itt két eltérő korszakot ötvöznek – korai éveik hagyományos/igazi metálját középső időszakuk berobbanó black metáljával– melyet ízlésesen modernizáltak egy csak hozzájuk köthető hangzásba. Harry „The Tyrant” Conklin legjobb énekét hozza, így jelenleg senki nem érhet nyomába SATAN’S HOST puszta tudásának és egyediségének: A „Pre-dating God” első és második része hamarosan az örökkévalóság metál klasszikusai közé emelkedik!

Tracklist:

Pre-dating god Part 1
1. Hell’s Disciples
2. Embers of Will
3. Valley of Blood
4. Pre-dating god
5. Greed, Lust, Hate, War
6. After the End
7. See you in Hell (bonus track – Grim Reaper cover)

Pre-dating god Part 2
1. Fanning the Flames of Hell
2. Soul Wrent
3. Lady n’ the Snake
4. As the Dead, They Sleep
5. Descending in the Shadow of Osiris
6. Reprise: Pre-dating god (bonus track – Classic Metal Re-Mix)

Dobos Anthony Lopez így nyilatkozott a két lemezről: „Nagyon elégedettek vagyunk az új albumokkal. Rengeteg munkát fektettünk ebbe a projektbe – a végeredmény pedig túlszárnyalta várakozásainkat és nagyon reméljük, hogy a SATAN’S HOST jelenlétével mindent új szintre emelünk majd a metál iparában. Mindig is az volt a célunk, hogy feszegessük a határokat és új területeket fedezzünk fel zeneileg és szövegileg. Harry éneke erősebb mint valaha. Patrick egyszerűen a riffek és dalszerkezetek mestere, mindig hihetetlen jó anyaggal áll elő – nem lehet leállítani. Én pedig egyszerűen csak jól érzem magam a felvételek készítésével és metál testvéreim közös jammeléseivel. Nagyon reméljük, hogy a rajongóknak is tetszeni fog eme alkotásunk, mert jön még belőle a jövőben!”

A július-szeptember között, Flatline Audio-ban felvett lemez produceri, hangmérnöki, mixelési és masterelési munkálatait Dave Otero végezte, a borítót pedig a legendás Joe Petagno készítette. Az albumok teaserei ITT tekinthetők meg.

www.satanshost.com
www.facebook.com/satanshost

Kapcsolódó cikkek

Hot News: Satan’s Host Legendary Debut „Metal From Hell” To Be Reissued

KMZ

Hot News: Satan’s Host premiere new video, prepare new album and festival dates

KMZ

Hot News – Satan's Host to record special 25th anniversary album

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek