Hírek

ScerrA évértékelés

Sok mindent mondhatunk a ScerrA 2012-es évéről, csak azt nem, hogy eseménytelenül zajlott le.

Az év elejét egyből egy tagcserével indítottuk, mely még ugyanebben az esztendőben megismétlődött, kihoztuk a Tövistáncot, melynek címadó dalára leforgattunk a második klipünket, majd aktív turnézásba kezdtünk. Miközben ismét bejártuk az országot és jó pár határon túli területet is, ellátogattunk olyan városokba, ahol eddig még sosem tudtuk prezentálni, hogy miről is szól a ScerrA!
Részt vettünk megannyi fesztiválon, hatalmas bulikon, s ezzel párhuzamosan nekiláttunk életünk első nagylemezének, az In Via-nak is, mely október 10-én már a Hammer Music/ Nail Records gondozásában látott napvilágot és azóta is kifejezetten pozitív fogadtatásban részesül. Rá két napra a lemezbemutató koncerten Veres Gáborral (WMD), Pósfai Jocóval (Exodikon) és Bencze Marcival (CFD) kiegészülve csaphattunk egy óriási és emlékezetes bulit, majd rá egy hónapra kezdetét vette az In Via lemezbemutató turné.
Ebből négy állomás a Metal.hu turné keretein belül zajlott, ahol az a megtiszteltetés ért minket, hogy olyan legendás és vezető bandák társaságában koncertezhettünk, mint a Pokolgép, a Moby Dick, a Dalriada és a Bloody Roots.

Ilyen hihetetlen élmények mellett rengeteg új barátságot kötöttünk, voltunk még Rockélet címlaposok, 2-szer annyi interjút adtunk, mint eddig bármikor, s nem utolsó sorban így év végére ismét egy teljes ScerrA-val köszönthetjük az elkövetkezendő időszakot! Bizonyára emlékeztek, hogy kisegítő dobossal vágtunk bele az utóbbi koncertekbe, de ennek mára vége. Pál Dani jött, látott, bizonyított, úgyhogy teljes jogú tagként most már itt is marad! Ezúton is köszöntjük köztünk!
Nektek pedig, kik mellettünk vagytok, jártok koncertekre, támogattok és segítetek minket hatalmas köszönet, mert nélkületek ez bizony nem ment volna!

Boldog és zenében gazdag új évet kívánunk mindnyájatoknak, mi itt leszünk és menetelünk előre jövőre is, nincs megállás!

http://www.facebook.com/ScerrAzenekar?fref=ts

Kapcsolódó cikkek

ScerrA 2009-2014 – 5 éves születésnapi koncert

KMZ

XI. Stagediving Fesztivál – Koncertbeszámoló

SteveShield

ScerrA – dalírós szüneten

KMZ

Niburta, ScerrA, Ankh, Dolmen, Isatha – III. Niburthday – Koncertbeszámoló

Gwanath

Bloody Roots, Scerra – közös turné az ígéretek földjén!

KMZ

ScerrA – Október 10-én jelenik meg az első teljes album

KMZ

ScerrA – Szeptemberben érkezik az In Via!

KMZ

ScerrA – videoklip a Tövistáncra

KMZ

ScerrA – Megjelent a Tövistánc

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek