Hírek

Secrets Of The Sky leleplezi az „Angel In Vines” videóját

Az oaklandi atmoszférikus doom elhozója, SECRETS OF THE SKYPathway” című legújabb nagylemezének közelgő megjelenése alkalmából most bemutatja az album negyedik dalának, az „Angel In Vines”-nak videóját. A videót Andrew Nethery (Melvins, Kyuss Lives, Dead Meadow) – a banda 2014-es „Decline” klipjének készítője – rendezte és szerkesztette, olyanokat felsoroltatva, mint Melissa May és Zack Warren, a videó pedig, pont mint a dal maga, egyszerre rideg és csábító.

Gitáros Clayton Bartholomew ezzel egészítette ki: „Ennél a videónál visszamentünk Andrew Nethery rendezőhöz aki az első lemezünkön, a „To Sail Black Waters”-en hallható „Decline”-hoz készített videót. Remek munkát végzett a videóval és könnyű volt vele együtt dolgozni. Az „Angel In Vines” videójánál saját képzeletére hagytunk mindent. A dal maga az ártatlanság elvesztéséről szól, ő pedig érdekes összefüggést talált ennek az érzésnek a kifejezésére miközben megőrizte a videó absztraktságát, nem árulva el semmit a dalról a kelleténél hamarabb. Tetszik, hogy sikeresen kerülte a kliséket, a képvilág pedig amit elcsípett már önmagában művészet.

Nézzétek meg az „Angel In Vines” felkavaró videóját a metalblade.com/secretsofthesky oldalon ahol a „Three Swords”-be is belehallgathattok, valamint előrendelhetitek a CD-t és bakelitet.

A banda 2013-as LP-jének, a „To Sail Black Waters” gigászi, 13 dalos folytatásának hangmérnöki, mixelési és koprodukciós munkálatait Juan Urteaga végezte a Trident Studios-ban. Sötét, borongós, tiszta és elgondolkodtató, ezzel a lemezzel a legmegrendítőbb pillanatát kaphatjuk el a bandának. Majdnem tökéletes 9/10-es pontszámmal a Dead Rhetoric jogosan koronázta a lemezt „érzelmileg kimerítő utazás”-nak „… az a fajta album, ahol becsukhatod a szemed és elképzelheted saját történetedet még úgy is, ha bizonyos részletek csak sokadik meghallgatásra tűnnek fel”, tovább dicsérve a lemezt, melyben benne van „minden bensősége egy remek és tartalmas albumnak”. A Metal Injection az első single-t, a „Three Swords”-ot „progresszív metál mestermű”-ként emlegeti.

A „Pathway”-en Garett Gazay változatos énekstílusát hallhatjuk, mely zökkenőmentesen áramlik szörnyűséges morgásokból letisztult, megnyugtató éneklésbe, miközben gitáros Bartholomew és Andrew Green szerzeményeit egészíti ki. Basszusgitáros Ryan Healy és dobos Lance Lea teszi teljessé a felállást, ritmusaik és egyedi hangjuk pedig újabb mélységet ad a hangvilághoz. Hangzás szempontjából a banda a masszív, tiszta és természetes hangzású kivitelezésre törekszik. Rengeteg időt fektettek a lehengerlő dobhangzás kialakításában, a hangsúly pedig az egész folyamatot átívelő előadás. Nem egyedülálló dalok véletlenszerű kavalkádja melyben egy „slágert” keresnek; mindegyik dalnak megvan a helye a történetben, a köztes bevágások pedig további részletek közé terelik a narratívát. SECRETS OF THE SKY – „Pathway” egy feledhetetlen élmény és egy meghallgatásra váró lemez.

Megjelenik 2015. május 15-én a Metal Blade Records-on keresztül.

http://www.facebook.com/secretsofthesky
http://www.twitter.com/secretsofthesky
http://www.metalblade.com/secretsofthesky

Kapcsolódó cikkek

A Secrets Of The Sky kiadja az ‘Eternal Wolves’ videoklipjét

KMZ

Secrets Of The Sky – Az atmospheric doom kvintett májusban adja ki második albumát a Metal Blades Records kiadón keresztül

KMZ

A Secrets Of The Sky leszerződött a Metal Blade Records-zel!

KMZ

Hot News: Secrets Of The Sky – Entire Debut Album Now Playing At Decibel Magazine

KMZ

Hot News: Secrets Of The Sky Unveils Powerful Video For „Decline” At Metal Injection

KMZ

Hot News: Secrets Of The Sky – Oakland Doom Ensemble Releases New Track From Debut Full-Length Via Lyric Video

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek