Hírek

Selvans – Az Avantgarde Music kiadóhoz szerződött

Alig egy hónappal azután, hogy a feloszlott DRAUGR volt tagjai bejelentették a SELVANS megalakulását – mely zenei projekt azért jött létre, hogy újrateremtse az Olaszországban élt különböző korok népeinek hiedelmeit és történeteit a dal, szöveg és esztétika eszközeivel – most bejelentették szerződésüket az Avantgarde Music-kal debüt EP-jükre. „Clangores Plenilunio” címmel az EP 2015. februárban fog megjelenni.

A „Clangores Plenilunio”-n Selvans Haruspex (vokál, billentyűs, hagyományos hangszerek), Sethlans Fulguriator (gitár), Stolas (basszusgitár) valamint az elhunyt Honny Morelli (dob) hallható. Tragikus motoros balesetben bekövetkezett halála előtt Morelli még felvette a dobok és vokál nagy részét, most pedig ezt az EP-t, mely Morelli utolsó szerepét jelenti, kiadják a tiszteletére mielőtt a banda arra az új útra térne, melyet ő is annyira várt és szeretett volna velük együtt bejárni.

A címről és az Avantgarde-al való szerződésről Selvans Haruspex így nyilatkozott: „A latin „clangores Plenilunio” kifejezés olasz jelentése olyan tartalmat rejt, mely kötődik Jonny emlékéhez és amely hatalmas jelentéssel bír számunkra arról hogy mi volt és mi lesz. A kiadó rengeteg kiadványának rajongójaként elmondhatjuk, hogy jó párat rongyosra hallgattunk közülük, így hatalmas megtiszteltetés volt, mikor Roberto Mammarella megkeresett minket a SELVANS-al való közös munkával kapcsolatban. Az Avantgarde jelleme tökéletesen illik a zenénkhez és ötleteinkhez is, viszont számunkra a legnagyobb örömet az jelenti, hogy Jonny is nagyon örülne ennek az együttműködésnek.

http://youtu.be/D8Zghhn-RIw

http://www.templeofselvans.com/
https://www.facebook.com/templeofselvans

Kapcsolódó cikkek

Selvans – „O Clitumne!” dalpremier

KMZ

Selvans – Lupercale (A Jonny tribute)

KMZ

Selvans – Megváltozott a zenekar felállása

KMZ

Selvans – „Lupercale” dal meghallgatható

KMZ

Selvans – Megalakul volt Draugr tagokkal, debüt dal

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek