Hírek

Selvans – Megváltozott a zenekar felállása

Egy, a mai napon kiadott közlemény szerint a black metálos SELVANS, aminek debütáló „Clangores Plenilunio” EP-je e hónapban jelent meg az Avantgarde Music gondozásában, két fővel folytatja munkásságát Stolas basszusgitáros távozása után: „Stolas már nem a SELVANS része. Az elkerülhetetlen felbomlás baráti hangnemben történt, ami várható is volt lévén sok közös élményen osztoztunk az évek során, a DRAUGR és a SELVANS által is. A legjobbakat kívánjuk neki – egy testvér számunkra, és az is marad!

A továbbiakban a SELVANS két tagból fog állni: Selvans Haruspex billentyűkön, hagyományos hangszereken, ének és programozó feladatokkal, és Sethlans Fulguriator gitáron és basszusgitáron. Több koncert is vár ránk a március 6-i Brixia Obscura Festtel kezdve, ezeket pedig a tagcsere nem befolyásolja, mivel három alkalmi tag csatlakozik hozzánk az élő fellépések alkalmával. Fontosabb híreink is jönnek hamarosan.

A SELVANS az olasz folklórból merít, amit a századok alatt sok népcsoport gazdagított, és amit a banda zenéjével, szövegeivel és ámulatba ejtő látvánnyal kelt életre. Igazából az öt számos „Clangores Plenilunio” EP kiadása egybeesett az ösi Lupercalia Fesztivál kezdetével február 13-án. Az EP egy tisztelgés a banda alapító tagja és dobosa, a néhai Jonny Morelli előtt, aki nem sokkal a dobok és vokálok felvételei után távozott el.

A „Lupercale” a SELVANS‘ „Clangores Plenilunio” EP-jéről itt hallgatható meg: https://avantgardemusic.bandcamp.com/album/clangores-plenilunio

TOVÁBBI INFÓ:
Website: http://www.templeofselvans.com
Facebook:  https://www.facebook.com/templeofselvans

Kapcsolódó cikkek

Selvans – „O Clitumne!” dalpremier

KMZ

Selvans – Lupercale (A Jonny tribute)

KMZ

Selvans – „Lupercale” dal meghallgatható

KMZ

Selvans – Az Avantgarde Music kiadóhoz szerződött

KMZ

Selvans – Megalakul volt Draugr tagokkal, debüt dal

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek