Septicflesh bejelenti új dobosát

Print Friendly, PDF & Email

2014. dec 17, 13:49 :

SEPTICFLESH bejelentette új dobosát nem sokkal az után, hogy elváltak útjaik régi ütősükkel, Fotis Benardóval. Új emberük nem más, mint Kerim „Krimh” Lechner.

Az osztrák dobos hatalmas hírnévre tett szert DECAPITATED-ben (2009-2012) végzett munkájáért. Mielőtt beállt volna a lengyel death metál bandához, tagja volt a szimfonikus black metált játszó THORNS OF IVY-nek (2006-2009). Ezen kívül Lechner 2013-ban megjelentette „Explore” című szóló albumát és besegített BEHEMOTH turnéjába mikor állandó dobosuk, Zbigniew Robert Prominski egy műtéti beavatkozáson esett át.

SEPTICFLESH így kommentálta: „Üdvözöljük Kerim Lechnert tagjaink között! Izgatottan vágunk vele bele a banda új fejezetébe és kíváncsian várjuk, hogy mit hoz a jövő!

Kerim ezzel egészítette ki: „Megtiszteltetésnek érzem, hogy olyan kiváló bandához csatlakozhatok aki évek óta a kedvencem. SEPTICFLESH zenéje lenyűgöző és egyedi. Dallamos és súlyos de van ritmusa. Pont ezt szeretem! Alig várom hogy belekezdjünk a banda új fejezetébe, találkozunk az úton!

A banda feltöltött egy play-through bemutatót új dobosuk tehetségéről, mely megtekinthető ITT.

A sötét szimfonikus metál görög óriásai folytatják turnéjukat legújabb nagylemezük, a június 20-án megjelent „Titan” supportjára. Az album megvásárolható a Season of Mist shopjában.

Tagok:

Seth Siro Anton – basszusgitár, vokál
Christos Antoniou – gitár és zenekari feladatok
Sotiris Anunnaki V: gitár és tiszta vokál
Kerim „Krimh” Lechner – dob és ütősök

www.septicflesh.com
www.facebook.com/septicfleshband

Ezt a cikket eddig 195 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.