Hírek

Sexcrement kiadja ingyenes digitális EP-jét; új videó megjelenése

A bostoni death groove perverz SEXCREMENT-nek rossz szokása, hogy pajzán és brutális anyaggal bombáz. Legújabb perverz portékájuk elkészítésénél nem kíméltek semmit. Az „XXX Bargain Bin Vol 2” ingyenesen letölthető és streamelhető Bandcamp oldalukról.

Az EP-n egyaránt találhatók eredetik és feldolgozások, valamint néhány meglepetés: kezdésnek ALICE IN CHAINS „We Die Young” tüzes verziója REVOCATION David Davidsonjának vendégszereplésével, valamint itt van még PAT BENETAR „Heartbraker” klasszikusának igazán súlyos verziója Mallika Sundaramurthy duettjével (ABNORMALITY, PARASITIC EXTIRPATION). A banda eme kínálata az ízlelőbimbók letisztogatását szolgálja 2015 végén megjelenő harmadik nagylemezükhöz.

Az EP megjelenésének alkalmából a banda összeállt az underground filmkészítő Victor Bonacore-al és bemutatta videóját első single-jéhez, a „Salt Peter”-hez, mely megtekinthető ITT. A majdnem tíz perces dal a züllöttség, mocsok, botrány és súlyosság világába kalauzol, ami után egy hétig pörögni fog az agyad. Az izgalmak fokozására a videóban (második munkájuk Bonacoval) feltűnnek még JOB FOR A COWBOY és REVOCATION tagjai is – ti vajon megtaláljátok-e őket? Kiváló bevezető SEXCREMENT világába, aki pedig ismerős a banda csínytevéseivel, az otthon fogja érezni magát.

Salt Peter
We Die Young [Alice in Chains cover]
Streetwalker
Heartbreaker [Pat Benatar cover]

http://www.facebook.com/sexcrement

Kapcsolódó cikkek

Hot News: Sexcrement To Kick Off „2013 New Years Bangover” with Ramming Speed This Week

KMZ

Hot News: Sexcrement – Releases New Song; Embarks On West Coast Tour

KMZ

Hot News: Sexcrement’s Sloppy Seconds Out Now Via Comatose Music

KMZ

Hot News: Sexcrement – To Release Sloppy Seconds On May 29th Via Comatose Music

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek