Hírek

Shining – Kilencedik nagylemez bejelentése, weboldal újraindulása

SHINING kilencedik nagylemeze, a „IX / Everyone, Everything, Everywhere, Endsáprilis 20-án jelenik meg a Season Of Misten keresztül.

Alapító Niklas Kvarforth így kommentálta az albumot: „Most végre tényleg elégedett vagyok azzal, ahogy az album kisült, és hiszem, hogy a mocsok és zabolázatlan sötétség lázas jelenléte szembetűnőbb, mint valaha. Nem csak újdonsült rajongótáborunk fogja „élvezni” a lemezről rájuk szabaduló elnyomást, de abban is biztos vagyok, hogy azok, akik SHINING ötödik lemeze után felhagytak hallgatásunkkal, érezni fogják újabb lemezünk beteges mivoltát, melyet néhányan hiányolhattak legutóbbi kiadványainkról… a régi hangulatot.

A banda egyben újraindította oldalát, mely teljes átalakuláson esett át a japán Ogino Design kezei alatt.

Kvarforth nemrég bejelentette, hogy SHINING régi segítője, Martin Strandberg rendezi a „IX / Everyone, Everything, Everywhere, Ends” videóját. A felvételeken készített képeket az alábbi linken nézhetitek meg: http://www.facebook.com/shiningofficial

Januárban a banda útra kel egy sor japán fellépésre, mely után áprilisban Kanada felé veszi az irányt, hogy fellépjen a Messe des Morts Fesztiválon (Montreal).

www.shiningasylum.com
http://www.facebook.com/shiningofficial
https://www.facebook.com/kvarforthofficialfanpage
http://www.shininglegions.com
http://soundcloud.com/shining-official
http://www.youtube.com/OfficialShining

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek