Hírek

Six Feet Under – Az ikonikus death metál óriás a „Crypt Of The Devil” új single-jével süketíti meg a tömegeket – meghallgatható a No Clean Singing oldalon

Két héten belül a SIX FEET UNDER nevű ikonikus death metál óriás kiadja „Crypt Of The Devil” című teljes albumát a Metal Blade Records kiadón keresztül. Az ismert hörgő király, Chris Barnes által a Cannabis Corpse basszusgitáros/énekes Phil „Landphil” Halljával felvett 11. stúdióalbum tíz brutális audiotámadással büszkélkedhet a SIX FEET UNDER ördögi hagyatékához méltóan, míg Barnes az emberi elme legsötétebb állapotát veti szövegként papírra – így téve az albumot velőtrázóvá, úgy hangzásilag, mint koncepciójában.

A „Crypt Of The Devil” kiadásának közeledtével a No Clean Singing a mai nappal bemutatja a „Gruesome” című számot, megjegyezve: „Nem mondom, hogy ne gyújts rá egyre mielőtt meghallgatod a ‘Gruesome’-ot, ha megérted az agyad kémiájában dúló háború kockázatát – a között a részed között, amelyik leülne és rendelne egy pizzát, és aközött, amelyik a szám hatására egy krumplihámozóval akarja megnyúzni a gusztustalan szomszédodat, majd felgyújtani mielőtt elvérzik. Barnes úgy hangzik, mint akit elkapott a vérgőz,” majd a népszerű videó portál így folytatja, „a zúzós riffek sebészkésként vágnak, a feszítővasat-a-nyakhoz grooveok pedig átütik a koponyádat, és beleállnak a szivacsos részbe. Amikor a banda igazán rálép a gázra és berobbantja tűzköpő gitárszólóját, az anyag csúcsminőségű mosh hússá válik – a szám minden bizonnyal a SFU élő koncertjeinek szerves része lesz.

A „Gruesome” számot ITT HALLHATOD.

A „Stab” pedig még mindig hasítja a Decibel hanghullámait ITT.

A SIX FEET UNDER mellékprojektként indult, amikor Barnes – a death metál műfaj legdominánsabb, korszakalkotó és rögtön felismerhető hangjának tulajdonosa – a Cannibal Corpse frontembere volt. A SIX FEET UNDER idővel teljes körű és megállíthatatlan jelenség lett 1995-ben, most pedig a legrégebbi és legsikeresebb csapatok között áll a death metál történetében – a debütáló albumuk kivételével mindegyik lemezük szerepelt Billboard charton. A legújabb bemutatásra szánt áldozat, a „Crypt Of The Devil” felvételei Hall virginiai stúdiójában készültek. Hall felvette a ritmusgitár dallamokat míg testvére, Josh felvette a dobokat, Brandon Ellis gitáros pedig a szólógitár nagy részével foglalatoskodott. Barnes a London Bridge Studio (Pearl Jam, Alice In Chains etc.) helyszínt tette meg seattle-i tartózkodása alatt főhadiszállásának a vokál felvételeire, pontosan ugyanabban a fülkében, ahol Layne Staley is énekelt. A keverés Rob Caldwell (Cannabis Corpse, Iron Reagan etc.) munkája a floridai Sarasota-ban, a mastering pedig Alan Douches (Cannibal Corpse, Revocation, Torche, Skeletonwitch etc.) feladata volt a West West Side helyszínen, New Yorkban.

A „Crypt Of The Devil” 2015. május 1-jén jelenik meg a Metal Blade Records gondozásában. Előrendelési csomagokért és az „Open Coffin Orgy” című első single meghallgatásához lásd: metalblade.com/sixfeetunder.

http://www.metalblade.com/sixfeetunder
http://www.twitter.com/sixfeetofficial
http://www.facebook.com/sixfeetunder

Kapcsolódó cikkek

Six Feet Under – áprilisban ismét itt az amerikai death metal legenda

KMZ

Six Feet Under – Koncert május végén négy vendéggel

KMZ

Six Feet Under – Öt zenekaros koncert a Dürer Kertben

KMZ

Six Feet Under új album stream a High Times-on, „Open Coffin Orgy” videóbemutató

KMZ

A Six Feet Under a káosz új énekét mutatja be a Decibelen

KMZ

Six Feet Under – A legendás death metál csapat szabadjára engedi következő stúdióalbuma egyik számát

KMZ

Hot News: Six Feet Under return to Europe this week!

KMZ

Hot News: Six Feet Under return to Europe in December for eight shows!

KMZ

Hot News: Six Feet Under to tour Europe in September!

KMZ

Hot News: Six Feet Under announce new drummer

KMZ

Hot News: Six Feet Under releases third and final single ‘Neuro Osmosis’ of new album ‘Unborn’ exclusively via PureGrainAudio.com!

KMZ

Hot News: Six Feet Under releases second single ‘Prophecy’ of new album ‘Unborn’ exclusively via website of Metal Hammer Germany!

KMZ

Hot News: Six Feet Under announce new album ‘Unborn’ to be released March 15th!

KMZ

Hot News: Six Feet Under to embark on ‘X-Mas In Hell’ tour through Germany this week!

KMZ

Hot News: Six Feet Under announce ‘Christmas In Hell’ Tour for Germany in December!

KMZ

Hot News: Six Feet Under – Announce Tour With Cattle Decapitation And Wretched

KMZ

Hot News: Six Feet Under – Announce Dean Markley Endorsement; Additional Dates Added To European Summer Tour

KMZ

Hot News: Six Feet Under adding more dates to the European summer tour!

KMZ

Hot News: Six Feet Under – Return From Tour; Chris Barnes Talks Legalization

KMZ

Hot News: Six Feet Under – Chris Barnes Issues Roadside Tour Update; Band Joins Barge To Hell Lineup

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek