SIX FEET UNDER – Graveyard Classics 3

Print Friendly, PDF & Email

2010. jan 11, 14:48 :

Kiadó: Metal Blade Records

Weboldal: www.sfu420.com

Kiadás éve: 2010

Stílus: Death metal

 

 

 

 

A Six Feet Under-t gondolom, nem kell senkinek bemutatnom! Nos, nem valami eredeti ötlettel rukkolt elő az SFU. Egy feldolgozás lemezzel, ami tisztelgés szeretne lenni a nagy ősök előtt. Az ősök alatt a Mercyful Fate, Anvil, Metallica, Slayer, BTO, Van Halen, Exciter, Twister Sister, The Ramones és Prong zenekarok értendők. A dalokat persze jól készítették el, le sem lehet tagadni a tipikusnak mondható SFU stílusjegyeket. Ami csak zavaró, de lehet csak nálam, az a tempóval van. Én elhiszem, hogy jó dolog a punk death metal, de ha már bevállalnak egy Slayer dalt akkor lehet nem ezt a stílust kellene követni. A szólókkal nincs baj, csak a tempókkal, de nem csak a fenn említett bandának a feldolgozásáról van szó. Az egész lemez tempója lassú!

Ami kivétel képez az Ramones dal. Azt az egyet nagyon elcsípték, pedig nem is ismertem ez előtt az eredeti dalt. Egy szó, mint száz, a lemez nem nagy durranás, a SFU rajongóknak az, de aki nem ismeri a bandát, ne ezzel a lemezzel kezdje az ismerkedést, mert könnyen megunhatja…

Tracklist:

1. A Dangerous Meeting (Mercyful Fate)
2. Metal On Metal (Anvil)
3. The Frayed Ends Of Sanity (Metallica)
4. At Dawn They Sleep (Slayer)
5. Not Fragile (BTO)
6. On Fire (Van Halen)
7. Pounding Metal (Exciter)
8. Destroyer (Twisted Sister)
9. Psychotherapy (The Ramones)
10. Snap Your Fingers, Snap Your Neck (Prong)

Pontszám: 6.5

Ezt a cikket eddig 732 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..