Six Feet Under új album stream a High Times-on, „Open Coffin Orgy” videóbemutató

Print Friendly, PDF & Email

2015. máj 12, 19:21 :

A legendás death metál banda, SIX FEET UNDER múlthét pénteken halmozta ránk a „Crypt Of The Devil” gyönyörét a Metal Blade Records-on keresztül. A morgás elismert királya, Chris Barnes által, Cannabis Corpse basszusgitárosának/énekesének, Phil „Landphil” Hallnak társaságában felvett „Crypt Of The Devil” a banda 11. stúdióalbuma, mely tíz zabolázatlan death metál barbarizmussal szolgál Barnes kísérteties prózáival díszítve. Az emberi lét legsötétebb, feneketlen mélységeit kutatva ez a lemez hangzásában és lelkületében is riasztó.

Már most aratva a kritikai babérokat, a Metal Injection a lemezt „teljesen letaglózónak” és „diszkográfiájuk egyik legjobbja”-nak nevezte. Exclaim alátámasztja ezt 8/10-es értékelésével, a „Crípt Of The Devil”-re pedig az Unborn természetes evolúciójaként tekint, mely eközben egyfajta újszerűség érzését is kelti. A KNAC.com majdnem tökéletes 4,5/5-re pontozta, „A „Crypt Of The devil” tele van brutális énekekkel, a death metál műfajában fellelhető egyik legjobb gitármunkával és gyilkos ütősökkel”, tovább fokozva ezzel „Ha a death metál rajongója vagy és nem hallottál a SIX FEET UNDER-ről eddig, akkor nem tudod mi a death metál”. A Wicked Channel 9/10 pontszáma alapján „Ha nyitnak majd egy dicsőség csarnokot a death metálnak, Chris Barnes-nek külön szárny kell majd… újabb klasszikus”.

A megjelenés megünneplésére a High Times elhozta a rajongóknak a „Crypt Of The Devil”-t annak teljes vadságában. Hallgassátok meg ITT.

Ha netán ez sem lett volna elég hogy meghozza brutális étvágyatok, SIX FEET UNDER bemutatja a második dal, „Open Coffin Orgy” videóját. A Mitch Massie (Cattle Decapitation, Murder Construct, The Locust, stb) által rendezett klip mélyen merít a banda káoszából olyan képvilággal, mely egyszerre vérengző, gyilkos és csábító. metalblade.com/sixfeetunder

SIX FEET UNDER egy mellékprojektként indult amikor Barnes – akié a mostanra egyik legdominánsabb, legúttörőbb és legfelismerhetőbb hang lett a death metálban – még a Cannibal Corpse frontembere volt. A banda 1995-ben vált önálló entitássá, napjainkban pedig az egyik legsikeresebb bandaként áll a death metál történetében, melyben a debütön kívül minden kiadványuk elfoglalta a toplistákat.

http://www.metalblade.com/sixfeetunder
http://www.twitter.com/sixfeetofficial
http://www.facebook.com/sixfeetunder

Ezt a cikket eddig 244 alkalommal tekintették meg.

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..