Hírek

Six Feet Under új album stream a High Times-on, „Open Coffin Orgy” videóbemutató

A legendás death metál banda, SIX FEET UNDER múlthét pénteken halmozta ránk a „Crypt Of The Devil” gyönyörét a Metal Blade Records-on keresztül. A morgás elismert királya, Chris Barnes által, Cannabis Corpse basszusgitárosának/énekesének, Phil „Landphil” Hallnak társaságában felvett „Crypt Of The Devil” a banda 11. stúdióalbuma, mely tíz zabolázatlan death metál barbarizmussal szolgál Barnes kísérteties prózáival díszítve. Az emberi lét legsötétebb, feneketlen mélységeit kutatva ez a lemez hangzásában és lelkületében is riasztó.

Már most aratva a kritikai babérokat, a Metal Injection a lemezt „teljesen letaglózónak” és „diszkográfiájuk egyik legjobbja”-nak nevezte. Exclaim alátámasztja ezt 8/10-es értékelésével, a „Crípt Of The Devil”-re pedig az Unborn természetes evolúciójaként tekint, mely eközben egyfajta újszerűség érzését is kelti. A KNAC.com majdnem tökéletes 4,5/5-re pontozta, „A „Crypt Of The devil” tele van brutális énekekkel, a death metál műfajában fellelhető egyik legjobb gitármunkával és gyilkos ütősökkel”, tovább fokozva ezzel „Ha a death metál rajongója vagy és nem hallottál a SIX FEET UNDER-ről eddig, akkor nem tudod mi a death metál”. A Wicked Channel 9/10 pontszáma alapján „Ha nyitnak majd egy dicsőség csarnokot a death metálnak, Chris Barnes-nek külön szárny kell majd… újabb klasszikus”.

A megjelenés megünneplésére a High Times elhozta a rajongóknak a „Crypt Of The Devil”-t annak teljes vadságában. Hallgassátok meg ITT.

Ha netán ez sem lett volna elég hogy meghozza brutális étvágyatok, SIX FEET UNDER bemutatja a második dal, „Open Coffin Orgy” videóját. A Mitch Massie (Cattle Decapitation, Murder Construct, The Locust, stb) által rendezett klip mélyen merít a banda káoszából olyan képvilággal, mely egyszerre vérengző, gyilkos és csábító. metalblade.com/sixfeetunder

SIX FEET UNDER egy mellékprojektként indult amikor Barnes – akié a mostanra egyik legdominánsabb, legúttörőbb és legfelismerhetőbb hang lett a death metálban – még a Cannibal Corpse frontembere volt. A banda 1995-ben vált önálló entitássá, napjainkban pedig az egyik legsikeresebb bandaként áll a death metál történetében, melyben a debütön kívül minden kiadványuk elfoglalta a toplistákat.

http://www.metalblade.com/sixfeetunder
http://www.twitter.com/sixfeetofficial
http://www.facebook.com/sixfeetunder

Kapcsolódó cikkek

Six Feet Under – áprilisban ismét itt az amerikai death metal legenda

KMZ

Six Feet Under – Koncert május végén négy vendéggel

KMZ

Six Feet Under – Öt zenekaros koncert a Dürer Kertben

KMZ

Six Feet Under – Az ikonikus death metál óriás a „Crypt Of The Devil” új single-jével süketíti meg a tömegeket – meghallgatható a No Clean Singing oldalon

KMZ

A Six Feet Under a káosz új énekét mutatja be a Decibelen

KMZ

Six Feet Under – A legendás death metál csapat szabadjára engedi következő stúdióalbuma egyik számát

KMZ

Hot News: Six Feet Under return to Europe this week!

KMZ

Hot News: Six Feet Under return to Europe in December for eight shows!

KMZ

Hot News: Six Feet Under to tour Europe in September!

KMZ

Hot News: Six Feet Under announce new drummer

KMZ

Hot News: Six Feet Under releases third and final single ‘Neuro Osmosis’ of new album ‘Unborn’ exclusively via PureGrainAudio.com!

KMZ

Hot News: Six Feet Under releases second single ‘Prophecy’ of new album ‘Unborn’ exclusively via website of Metal Hammer Germany!

KMZ

Hot News: Six Feet Under announce new album ‘Unborn’ to be released March 15th!

KMZ

Hot News: Six Feet Under to embark on ‘X-Mas In Hell’ tour through Germany this week!

KMZ

Hot News: Six Feet Under announce ‘Christmas In Hell’ Tour for Germany in December!

KMZ

Hot News: Six Feet Under – Announce Tour With Cattle Decapitation And Wretched

KMZ

Hot News: Six Feet Under – Announce Dean Markley Endorsement; Additional Dates Added To European Summer Tour

KMZ

Hot News: Six Feet Under adding more dates to the European summer tour!

KMZ

Hot News: Six Feet Under – Return From Tour; Chris Barnes Talks Legalization

KMZ

Hot News: Six Feet Under – Chris Barnes Issues Roadside Tour Update; Band Joins Barge To Hell Lineup

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek