Hírek

Skulld/Lumberjack Commando közös split EP

Rust-Bitch címmel jelent meg a tradicionális doom/thrash metált játszó Skulld és southern groove Lumberjack Commando új közös split Ep-je. A két zenekar a Hands Of Doom és a B-Monitor stúdió által meghirdetett ˝Játszd fel Riffeid˝ közös promóciós játékának legtöbb szavazatott elért zenekaraiként ingyenesen rögzíthették új dalaikat. A 2-2 dalos megosztott kislemez felvételei ez év január végén a B-Monitor Törökbálinti stúdiójában készültek Strasser György vezetésével.

A stúdiózásról a Skulld zenekar session videóval, a Lumbrejack Commando pedig saját szavaival beszél: https://www.youtube.com/watch?v=J0mKcWDtzJs

A Rust and Bitch split EP egy nagyszerű nyeremény volt, kapóra jött, hogy idén is tudjunk valami újdonságot mutatni a Lumberjack Commando kedvelőknek. A Dragging You Out egy már meglévő tétel volt, pörgős, csapkodós nóta, fogós refrénnel, igazi koncert kedvenc lesz, plusz játszani is remek! A Mother Of Sorrow külön a stúdióra készült, az utolsó napokban is még módosítgattunk rajta, hogy elnyerje a végleges formáját. A cím már nagyon régóta motoszkált a fejünkben és szöveg is volt hozzá. Azt is tudtuk, hogy egy lassabb hangvételű, doom pátoszt akarunk csinálni belőle, adott volt tehát, hogy ez lesz a másik dal a split EP-n. A stúdióidő nagyon gyorsan elrepült, a komolykodás mellett persze minden második mondatban volt valami baromkodás, ez már csak ilyen. Strasser Gyuri kiváló munkát végzett, amit szerettünk volna kihozni a számokból az maximálisan sikerült! A következő a nagylemez lesz!

RUST-BITCH
Skulld/Lumberjack Commando split EP 2016
(HOD presents)

Skulld
1. Blindfolded
2. VIII
Lumberjack Commando
3. Dragging You Out
4. Mother Of Sorrow

http://hodpresents.bandcamp.com/album/rust-bitch-slpit-ep

B-Monitor stúdió
https://www.facebook.com/bmonitor/?fref=ts

Skulld
https://www.facebook.com/Skulldband/

Lumberjack Commando
https://www.facebook.com/lumcom/

Kapcsolódó cikkek

Megjelent a Skulld zenekar első EP-je

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek