Hírek

Sleep Of Monsters – Svart debüt dalpremier, vendégszerepben Babylon Whores egy tagja

Bár a Sleep of Monsters debütalbum egy ideje csak Finnországban érhető el, a hír, hogy Babylon Whores énekesének, Ike Vilnek új bandája van, kijutott az országból és szétterjedt a bennfentesek körében. Svart Records, miután nemrég kiadta a teljes Babylon Whores katalógust bakeliten, büszkén jelenti be, hogy a bandával karöltve ráeresztik a világra az albumot. Most pedig a NoCleanSinging.com oldalán meghallgatható „Produces Reason” albumáról a „Horses of the Sun”. Az album nemzetközi megjelenése november 7-e lesz a Svart Records-on keresztül.

Tele rádióbarát, de mégis hajmeresztő, ravasz, pimasz és halálos keverékével a maró rocknak, haláli daloknak és Pink Floyd jellegű szirénénekeknek, a „Produces Reason” olyan album, melyet Finnországban sokan a tavalyi év legjobb debütjének tartottak. Mondhatni nem meglepetés, hisz a fiúk nem zöldfülűek: énekes és író Ike Vil volt a morcos zseni a Babylon Whores mögött, gitáros és fő dalíró Sami Hassinen a Blake gitárosa volt, dobos Pätkä Rantala HIM több millió példányban eladott debütjén játszott, billentyűs Janne Immonen pedig rengeteget turnézot Waltari és Ajattara társaságában. Sleep of Monsters hangzását Uula Korhonen mágikus gitárjátéka és Mäihä dübörgő basszusa teszi teljessé, néhány kiválasztott dalon pedig saját „fúriáik” boszorkányos hangjával egészül ki: Hanna Wendelin, Nelli Saarikoski és Tarja Leskinen.

Produces Reason”-t az EastSound Studios-ban vették fel Pekka „Splendid” Laine produceri munkájával, és 10 ragacsos, keserédes és művészien megfogható dalt plusz egy eddig kiadatlan bónuszt, az „I Am The Night Color Me Black”-et tartalmaz. Hallgassátok meg ITT a NoCleanSinging.com jóvoltából.

A lemez november 7-én jelenik meg Svart Records-on keresztül digipak CD és gatefold LP formájában.

Tracklist:

1. Holy Holy Holy
2. Nihil Nihil Nihil
3. Abomination Street
4. Murder She Wrote
5. Christsonday
6. Our Savage God
7. Horses Of The Sun
8. Through A Mirror Darkly
9. Cobwebs Of Your Mind
10. Magick Without Tears
11. I Am The Night Color Me Black (bonus track)

Murder She Wrote” hivatalos dalszövegvideó megnézhető ITT.

www.facebook.com/sleepofmonsters

Kapcsolódó cikkek

KME videók: Monolith, Nuclear, The Fading, Panychida, Universal Theory, Sleep of Monsters, J . D. Overdrive, Kadavar

KMZ

Hot News: Svart Records to release international edition of Sleep Of Monsters debut album

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek