Hírek

Sleeping Pulse a Prophecy Productions kiadónál!

SLEEPING PULSE-nak hívják Mick Moss (Antimatter) és Luís Fazendeiro (Painted Black) közti zenei együttműködést. Míg itt Moss kizárólag a szövegre és vokálra koncentrál, a zenét Fazendeiro írja. Idén megjelenő „Under The Same Sky” debütjükkel egy többarcú modern rock albumot hoznak létre, mely a stabil progresszív alapon húz fel menedéket a törékeny akusztikus átmeneteknek, elektromos részeknek és lélekmelengető vonósnégyeseknek.

Miután 2002 óta együtt dolgozunk Mick Moss-szal és az Antimatterrel, így boldogan dolgozunk együtt új bandájával is, a Sleeping Pulse-al. Mick Moss így nyilatkozott a szerződésről: „Prophecy Productions első hitbeli befektetése létfontosságú volt áttörő „Leaving Eden” albumomnak és örömmel tölt el, hogy ismét velük kalandozhatok Luis-al készített pazar új projektünkben. Luis fennkölt zenéjén dolgozni dalíróként és vokalistaként bizony megihletett új területek felfedezésére, amire rettentő büszke vagyok. „Under The Same Sky” vitathatatlanul fontos mérföldkő az én és Luis zenei fejlődésében, és alig várom, hogy felfedezhessem mikre vagyunk még együtt képesek.”

Egy rövid, öt perces „Under The Same Sky” ízelítő összeállítást meghallgathattok itt: https://www.youtube.com/watch?v=CXvi5PfHi_8

További infók hamarosan!

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek