Hírek

Slough Feg megvált Harry Cantwell-től

A SLOUGH FEG bejelentette, hogy régi dobosuk Harry Cantwell távozott a bandától július 28-i Bottom of the Hill (San Francisco) után. Cantwell az elmúlt hét évben és utolsó három stúdió albumukon („Ape Uprising!”, „The Animal Spirits” és „Digital Resistence”) a bandában játszott. A banda a lehető leghamarabb megpróbálja beindítani a meghallgatásokat az új doboshoz. Az érdeklődők e-mail-en és a facebook.com/sloughfegofficial oldalon tájékozódhatnak.

Vokálos/gitáros Mike Scalzi-nak az alábbi hozzáfűznivalója volt: „Majdnem hét évnyi Slough Feg dobolás után Harry Cantwell elhagyja a bandát a július 28-i Bottom of the Hill (San Francisco) után. Szomorúak vagyunk távozása miatt, hisz remek dobos volt, nem utolsósorban pedig egy remek ember és természetesen sok szerencsét kívánunk neki a jövőhöz. Szerencsére Harry már jó előre szólt és az utolsó két koncerten (Minneapolis és Chicago) is kegyetlenül játszott – minden harag nélkül váltunk el. Biztos vagyok benne, hogy ezután is barátok maradunk és természetesen távozása után továbbra is kihasználjuk majd divat szakértelmét. Ez persze magával hozza a kérdést: mi lesz a dobossal? Hát, már be van pár dolog tervezve az elkövetkező hónapokra, szóval mihamarabb megkezdjük a meghallgatásokat. Ha úgy érzed megfelelsz a feladatra, szólj mindenképp!!!”

Addig is olvassátok el Pitchfork interjúját Mike Scalzival ITT.

A „Digital Resistance”-t Justin Weis-el vették fel (aki vokál/gitár Mike Scalzi-vel együtt producerelte az albumot) San Francisco déli részén található Trakworx-ben 2013 január-október között, ez pedig egyúttal első új stúdióalbumát is jelöli a bandának a 2010-es „The animal Spirits” óta. Egy mélyebb betekintésért olvassátok el a Pitchforkos Mike Scalzi interjút ITT.

http://www.metalblade.com/sloughfeg
http://www.facebook.com/sloughfegofficial
http://twitter.com/slough_feg

Kapcsolódó cikkek

A Metal Blade művésze, a Slough Feg bejelenti új dobosát

KMZ

Hot News: Slough Feg to play short European tour in May and June to present their new album ‘Digital Resistance’ live!

KMZ

Hot News: Slough Feg stream ‘Digital Resistance’ in its entirety on Pitchfork.com!

KMZ

Hot News: Slough Feg launch title track and pre-orders for ‘Digital Resistance’!

KMZ

Hot News: Metal Blade Records inks worldwide deal with Slough Feg!

KMZ

SLOUGH FEG – The Animal Spirits

Dr. Feelgood

SLOUGH FEG – Hardworlder

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek