Hírek

Slytract – klip- és dalpremier, áprilisban új lemez

A legutóbbi EXISTING UNREAL lemezt követően, közel 8 év szünet után újult erővel jelentkezik a SLYTRACT és már itt is van a miskolci extrém metal brigád harmadik albumát felvezető videoklip a SON című dalhoz, amit KNAPP OSZKÁR (WRONG SIDE, GRIZZLY, EX-INSANE) vendégszereplése tesz még brutálisabbá.

A zenekar felállása is megújult, a magját alkotó MELEGH B. GÁBOR és GALÁNTAY TAMÁS páros mellett már CZEGLÉDI GYULA is teljesértékű tagként szerepel, a basszusgitáros szerepét pedig immáron az a BENCZE MÁRTON tölti be, akit a CONAN’S FIRST DATE és az ABSENT DISTANCE soraiból ismerhetünk.

Az új album a zenekar munkásságának méltó folytatásaként fogja hozni a srácokra jellemző gyorsaságot, brutalitást, és dallamokat, de számos olyan elemmel bővült, amelyeknek eddig nyoma sem volt a korábbi anyagokon. Erre garancia MICK KENNEY (ANAAL NATHRAKH) producer neve, aki korábban olyan bandákkal dolgozott, mint a CARNIFEX, BLEEDING THROUGH vagy a MOTIONLESS IN WHITE, illetve további neves vendégzenészek szereplése is borítékolható. 

A zenekar nevére keresztelt “SLYTRACT” című nagylemez áprilisban jelenik meg a METAL.HU gondozásában, de márciustól már előrendelhető lesz a shop-ban. GÁBORék azt ígérik: “Rengeteg meglepetést tartogatnak a dalok, mindannyian feszegettük a határainkat, és hangulatban egy nagyon sötét, de mégis emelkedett atmoszférára lehet számítani, amit sokszor a végletek jellemeznek” – hogy ez mit is jelent valójában, hamarosan kiderül, de a most megjelent klip, és a korábbi teljesítményük alapján biztosan nem fogunk csalódni. Márciusban újabb dallal és friss információkkal jelentkezik a csapat! 

 
SLYTRACT elérhetőségek

Kapcsolódó cikkek

Slytract – “Tears” [Official Live Video]

KMZ

Slytract – megjelent a harmadik nagylemez

KMZ

Slytract – ennyi volt!

KMZ

Slytract – Elektro/dubstep remix készült a Nexus-ra

KMZ

Slytract – Videónapló a tavalyi Európa turnéról

KMZ

SLYTRACT – Existing Unreal

Menegroth

Slytract – izgalmakkal teli Európa turné után

KMZ

Slytract – Indul a turné!

KMZ

Slytract hírek

KMZ

Slytract – Megjelent az Exisiting Unreal külföldön is, új trailer, akciós lemezrendelés

KMZ

Slytract dalcímek az új lemezről

KMZ

Slytract hírek

KMZ

Hypocrisy, Survivors Zero, Slytract – Koncertbeszámoló

Jillian

DevilDriver, God Forbid, Slytract – Koncertbeszámoló

Jillian

SLYTRACT – Explanation: Unknown

Necrofaust

Slytract Interjú

Necrofaust

Death Warrant, Slytract, Gargara – Koncertbeszámoló

MelancholyR

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek