Hírek

Solace Of Requiem bemutatja „Soiling the Fields of Putridity” videóját

A technikás black / death metál trió, SOLACE REQUIEM kiadta hivatalos zenevideóját a „Soiling the Fields of Putridity”-hez. Legújabb albumukról, a „Casting Ruin”-ról a dal és a videó is arról szól, hogyan fojtja meg a tudományt a vallás. A banda így kommentálta:

„Az egész videót saját erőből csináltuk kis költségvetéssel. Remélem tetszeni fog alkotásunk… A gázmaszkos emberek a tudományok úttörőit, a kemény munkát és a haladást jelképezik, valamint a rengeteg tudományos mártírt, akik annyi mindent feláldoztak az ésszerűség és logika nevében. A csuklyás figurák nem mások, mint a szervezett vallás és annak mindent megbénító, tudatlan, fásult és szegregáló leple. A rabszolgalányok az ártatlan áldozatok, akik egy olyan társadalomba születtek, ami a tudtuk és beleegyezésük nélkül rabszolgasorba taszította őket. A hajcsár nem más, mint azok a hamis próféták és önjelölt istenségek, akik dogmáikat felhasználva erőszakolják rá másokra elnyomásukat és elvadult viselkedésüket. A táj a csupasz valóság, melyen a fent említett csoportokkal osztozunk. Lényegében a táj betekintést nyújt az igazi valóságba, ami a végén úgyis változatlan marad.”

Linkek:

Cenzúrázott: https://www.youtube.com/watch?v=MamIw-NnZXw

Cenzúrázatlan (NSFW: https://www.youtube.com/watch?v=_DhHvyLhmRI

A „Casting Ruin” augusztus 29-én jelenik meg CD és digitális formában a ViciSolum Productions-on keresztül. Előrendelés: vicisolumrecords.bandcamp.com/album/casting-ruin.

http://www.solreq.com/

Kapcsolódó cikkek

Solace Of Requiem „Casting Ruin” megjelenése augusztus 29-én

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek