Hírek

Soul Glo, Lord Snow, Touch koncert az Aurórában

A 2019-es év Tukker szempontból csak Májusban fog elkezdődni, de onnantól kezdve elég nagy gyakorisággal fogjátok kapni a koncertinfókat.
Az első esemény május 13-án lesz esedékes az Auróra klubjában, ahol két turnézó bandát nézhettek meg az USA-ból.
 
A chicagoi és a philadelphiai hardcore / punk színtér aktív és kiemelkedő zenekarai, a Soul Glo és a Lord Snow neve ismerősen csenghet mindazoknak, akik követték az utóbbi évek underground felhozatalát. A Lord Snow járt már korábban Európában, viszont a budapesti koncert az első alkalom lesz a részükről. Az ő zenéjük a szélvész screamo szerelmeseinek fog kedvezni, akik minden bizonnyal már kívülről fújják a frissen megjelent ‘Shadowmarks’ LP dalcsokrát. Az új anyag óriásit megy, ami talán az eddigi legerősebbre sikerült és mindezek mellett a hangzás egy óriási pluszt ad az összképhez. Élőben teljes megőrülés várható!
 
Philadelphiából a Soul Glo is most fog debütálni, akik hamarosan új anyaggal fognak jelentkezni.
Az őrült hardcore / punkban utazó négyes szövegei gyakran boncolgatják a rendőri elnyomás és a rasszizmus problémakörét, amivel sajnos napi szinten szembesülnek ők is az Államokban és ezt a frusztrációt, dühöt élőben valami elképesztő módon adják át. 
 
Hazai részről a szupportot a dispolgár utódzenekara és a méltán híres Touch fogja adni.
 
Kezdés: 19.30 (pontosan)
A buli 22.00-ig fog tartani!
 
Zenekari támogatás: 1500 HUF’
Esemény:

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek