Hírek

Soulrot „Horrors From Beyond” demó kiadása szeptemberben!

Nagy öröm számunkra, hogy bejelenthetjük a chilei death metál szörnyetegek, a SOULROT első demójának kiadását!

A „Horrors From Beyond” címmel a demó limitált kiadásban lesz elérhető 200 kézi számozású példányon. Hivatalos megjelenési dátum 2014. szeptember 1.

SOULROT a chilei Valparaisóból származó death metál banda, akikre leginkább a régi európai (svéd, finn, holland) death metál bandák voltak hatással. Történetük, de legalábbis a banda szelleme 1993-ban kezdődött, amikor a még tizenéves JL Olmos úgy döntött elindít egy projektet. Soha nem adtak ki semmit. JL Olmos más projekteket is vezérelt, más bandákban is játszott, amíg 2013-ban súlyos rothadó anyagokat nem kezdett írni. Az anyag 666%-ban SOULROT volt, így életre keltette a projektet, összeszedett pár másik vásott lelket és teljes bandaként folytatták. „Horrors From Beyond” az első lépés, és végre megkapja a kiérdemelt pro-tape megjelenést. A banda teljes története elolvasható ITT.

A demóból 30 példányt a banda saját kezével készített 2014 márciusában. Mindegyiket percek alatt elkapkodták. A banda csinált még pár CD nyomatot a demóról 100 darabos limitált kiadásban. Elérhetőek a chilei Apocalyptic Zine Productions-nél.

Tracklist „Horrors From Beyond”:

1 – Bloodfed Deity (Intro)
2 – Blackstone
3 – The Tower
4 – Incorporeal Autopsy
5 – Horrors from Beyond
6 – Awakening the Colossus

A demó két dala meghallgatható itt:

„Blackstone” : http://soulrot.bandcamp.com/track/blackstone

„Incorporeal Autopsy” : http://soulrot.bandcamp.com/track/incorporeal-autopsy

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek