Hírek

Sourvein – Megkezdi új nagylemezének trackelését

SOURVEIN jelenleg az SSP stúdióban dekkol Corrosion Of Conformity basszusgitárosával/énekesével, Mike Deannel, hogy felvegye legújabb nagylemezét, melynek címe „Aquatic Occult”. Az album megjelenését idénre tervezték a Metal Blade Records-on keresztül, az LP-n pedig hallható lesz egy kétdalos collab szám SOURVEIN frontembere, Troy „T-Roy” Medlin és az angolai crust punk ikon Amebix gitárosa, „Stig” Miller között.

További részletek hamarosan.

SOURVEIN két évtizede létezik a zaj, pusztítás és vég nélküli doom síkjában, rozsdaette mészárlásuk pedig maró riffekből, ütemekből és pont a megfelelő mennyiségű pszichedelikus ármánykodásból áll. A kiadvány megfelelő megemlékezésére valamint az elmúlt, gyakran viharos 20 évének emlékére a banda frontemberét, Troy „T-Roy” Medlint nemrég meginterjúztatta Randy Blythe (Lamb Of God), aki a banda új életrajzát írta. Az alábbi részlet legyen egy alapos bevezető mindazoknak, akik nem ismernék SOURVEIN-t:

Végre ember. Végre.” – emlékezett vissza T-Roy – „Ez az a lemez amit azóta meg akartam csinálni, hogy azokban a bérlakásokban laktam, csak nem tudtam” mondta Medlin, „Túl sok volt a fájdalom, így elhagytam magam egy kicsit, visszaestem a bulizásba és próbáltam az alkohollal tompítani magam. De basszameg érezni kell a fájdalmat. Több van az életben annál, minthogy betompulva bambulj.” Talán erről szól majd az „Aquatic Occult”, a fájdalom bemutatásáról? „Az igazságot fogom megmutatni. A szövegek számomra a valóság; nem kocsikról és csajokról vagy kibaszott horrorfilmekről írok, hanem ahogy beverték az orrom, azok a dolgok amiket gyerekként és most láttam. De azt akarom, hogy pozitív legyen, hogy az emberek tudják, van kiút a nehéz helyzetekből. Én vagyok az élő példa.

http://www.facebook.com/pages/SOURVEIN/238932972468
http://twitter.com/sourveinoffical

Kapcsolódó cikkek

Sourvein – Metal Blade szerződés, „Aquatic Occult” kiadása 2015-re tervezve

KMZ

SOURVEIN – Black Fangs

Dr. Feelgood

Hot News – Sourvein: Original Bass Player To Rejoin Lineup

KMZ

Hot News – Sourvein: Kick Off U.S. Tour

KMZ

Hot News – Sourvein: New Track Stream Available Via Gun Shy Assassin

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek