Hírek

Strong Deformity koncert a Végállomásban

Tavaszi mini turnéra indul a nemrég új albummal jelentkező Strong Deformity zenekar. Az új album címe Inside Your Sun, amit a Hammerworld Recordings vett gondozásba.

Talán sokan emlékeznek a zenekar régi slágerére, az Imaginary Adventures-re, amit a 2000-es évek elején rotációban játszottak a zene tévék, hosszú hónapokon keresztül, és amit a Brit MTV is bemutatott. A dal azon a Magic Syrup c. albumon szerepel, amit az Anima Sound System prducereivel, Prieger Zsolttal és Németh Gergővel készítettek, és az akkor elérhető legjobb stúdióban, a budapesti Akváriumban kevertek. Az album mai napig jelentős szakmai elismerést tudhat magának és sok zenekar erős hatásként ill. referenciaként emlegeti. A 6 állomásos tavaszi mini turné első állomása, hazai pályán, Szombathelyen lesz februàr 17-én, a Végállomásban, 3 vendég zenekar kiséretében. A koncerteken Strong vokalistaként fellép Besnyő Gabriella is, aki nemrég A Dal c. műsorban is sikeresen szereplő Nova Prospect zenekar front énekesnője.

A szombathelyi (febr 17.) és győri A Beton (febr 18.) állomásokon láthatjuk, hallhatjuk a soproni Das Model-t, akik Depeche Mode dalokat adnak elő, és a Kint A Bárány nevű zalai metál bandát, amelynek gitárosa az Európa szerte elismert Sear Bliss zenekarban is játszott. Szombathelyen a győri Devoid banda is fellép. A székesfehérvári Petőfi Kultúr Tanszéken (màrcius 10.) játszik még a Dharma, a Monastery és a Slowmesh is. Pécsett a Szabadkikötőben (március 11.) a Dharma mellé a helyi Tablespoon érkezik. Veszprémben a Teremben, (május 26.) a Dungaree-vel zúznak aztán a miniturné màjus 27-én Budapesten végződik a Cadaveres, a Nagy Úr és a Seriouskid tàrsasàgàban.
Jegyeket elővételben a tixa.hu-n, illetve a helyszíneken lehet vásárolni.

Kapcsolódó cikkek

Nova Gabi a Strong Deformity-ben

KMZ

Új albummal jelentkezik a Strong Deformity!

KMZ

Új Strong Deformity klip és koncert pénteken a Dürerben

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek