Hírek

Stryvigor – Új ukrán reménység Drudkh, Astrofaes és Khors rajongóknak

A mai nap a SVARGA MUSIC bejelentette szeptember 13-át STRYVIGOR debüt albumának, a „Forgotten by Ages”-nek nemzetközi kiadási dátumaként. Az ukrán táj által inspirálva – szél fújta Kárpátok, havas erdők és leginkább a folyó, mely a trió nevét adta – STRYVIGOR egy vég nélkül örvénylő, rejtélyes és hangulatos black metált hoz magával. Kiválóan kevert kozmikus szintetizátorral, STRYVIGOR elkötelezettsége és őszintesége emögött a természetimádó mesterség mögött büszkeséget, csodát és hősiességet idéz. Nyolc dalával a „Forgotten by Ages” valóban egy időtálló élmény, és erősen ajánlott Drudkh, Astrofaes és Khors rajongóknak.

STRYVIGOR: Forgotten by Ages

1. In the Icy Embrace of North [В крижаних обіймах півночі]
2. Mysteries of Darkness [Таємниці темряви]
3. Wherever the Stars… [Там, де зорі…]
4. Wings of Sorrow [Крила скорботи]
5. Memory of Ages [Пам’ять віків]
6. By Paths of Universe [Стежками Всесвіту]
7. To Heroes [Героям]
8. Forgotten by Ages [Забуте віками]

 

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/165322644″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Stryvigorról:

A STRYVIGOR alapjait 2012 őszén fektette le a gitáros, Khladogard (ex-VENDOGARD) és a vokalista, Dusk (ENDLESS BATTLE) egy Khmelnytskyi nevezetű ukrán városban. Addigra már elkészültek az anyaggal a debüt albumukhoz – stilisztikai szempontból hangulatos black metál volt. Később a dobos, Rungvar is csatlakozott a projekthez. 2013 telén a banda megkezdte a debüt album felvételét, és ugyan azon év tavaszán a projektet elnevezték: STRYVIGOR.

A Stryvigor egy hegyi folyó, mely a csodálatos Kárpátokon zubog keresztül, gyors sodrásával magával hozva az ősök bölcsességét és a Föld emlékeit. Ez a folyó inspirálta a zenészeket, hogy készítsenek egy új projektet, ahol a dalszöveg főleg a természettel, a havas tájjal, az erdei hajnalokkal, a csillagok és univerzum végtelenségével, a hegyi patakok csobogásával és a tavaszi napfelkeltével, a harcosok hősiességének és vértestvériségének emlékével foglalkozik. Mindezen dolgok szorosan összekapcsolódnak STRYVIGOR dalaiban, melyet kizárólag ukrán nyelven írnak.

STRYVIGOR debüt albuma, a szimbolikus elnevezésű „Forgotten by Ages2014. szeptember 13-án fog megjelenni a SVARGA MUSIC kiadón keresztül. Terveik a közeljövőre egy második album felvétele, melyet már előkészítettek, valamint egy turné a debüt albumnak.

www.facebook.com/stryvigor

Kapcsolódó cikkek

A Stryvigor bemutatja “Into The Abyss of Cold” című új EP-jét

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek