Hírek

Subterranean Disposition – Megkezdi második albumának felvételeit

Az egyszemélyes, Terry Vainoras (Insomnius Dei, Cryptal Darkness, The Eternal) által vezetett doom/death/ambient projekt, SUBTERRANEAN DISPOSITION megkezdte második albumának, a „Soundtracks For Our Landscapes Of Failure”-nek felvételeit a Toyland Studios-ban. Az albumon dobos Dan Nahum (The Veil, Dead River Runs Dry) kezelte az összes ütős feladatot. További felvételek 2015-ben lesznek majd egy előreláthatólag őszi megjelenéssel.

Terry így nyilatkozott:

Megtisztelő, hogy Dan játszik az új Subterranean Disposition anyagon. Hihetetlen hangzású dob alapot csinált amire építkezhetek majd, nagyon ízléses „a dalért” megközelítéssel dolgozik egy kis hozzáadott ütőhangszeres finomsággal, ami teljesen új szintre fogja emelni majd eme kiváló dalok ambiens átmeneteit. Az pedig, hogy ismét Adam Calaitzis-szel dolgozhatok együtt a Toylandban mindig óriási élmény, a dobok már ebben a szakaszban is óriásiak!

Dan így nyilatkozott:

Terry-vel együtt dolgozni a Subterranean Dispositionon különleges dolog. Ez egyike az extrém doom metál egyik legdinamikusabb és legóvatosabban kigondolt megvalósításainak amivel valaha találkoztam, és az, hogy hozzájárulhatok játékommal, rengeteget jelent nekem. Külön köszönet Adam Calaitzis-nak a Toylandból, aki egy kitűnő, természetes de mégis tiszta hangzást valósított meg, és segített ráérezni az elrendezésekre. Alig várom hogy hallhassam a kész lemezt.

Wooden Kimono Fixative” demó:  http://hypnoticdirgerecords.bandcamp.com/track/subterranean-disposition-wooden-kimono-fixation-demo

Debüt: http://hypnoticdirgerecords.bandcamp.com/album/self-titled

www.subterraneandisposition.com
http://www.hypnoticdirgerecords.com
www.toyland.com.au

Kapcsolódó cikkek

KME videók: Weaksaw, Subterranean Disposition, Dark Witch, Countless Skies, Suicidal Angels, Despised Icon, Terra Tenebrosa, Druidas, Perihelion

KMZ

Hot News: Australia’s Subterranean Disposition release new music

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek