Hírek

Suchthaus – Új videó, Hellhammer csatlakozása

A Spacebrain fejéből kipattant banda, SUCHTHAUS, akinek zenéjében hatalmas hangsúlyt kap a képi ábrázolás, kiadta „I Have Decided To Follow Jesus” dalának új videóját. A videón láthatóak Spacebrain lányai és azok barátai, Norvégia egyik legnépszerűbb pop bandájának, a JOKKE AND VALENTINERNE-nek basszusjátékosa, Petter Pogo, valamint a SUCHTHAUS tagjai, Fruen és Ingvar és maga Spacebrain is. A Spacebrain otthonának folyosóján felvett videó klausztrofób és megrázó képet alkot a vallásról. Az „I Have Decided To Follow Jesus” megtekinthető az alábbi linken: http://youtu.be/Ipzm-R71a9E

A banda második albumának munkálatai a végéhez közelednek. A „Motorbrain” a banda szerint tisztán metál album, azonban a műfaj különböző részleteire összpontosít. Az albumon a dobok mögött Hellhammer hallható a MAYHEM-ből, aki eredetileg mint session dobos tűnt fel, azonban most már Spacebrain (vokál, basszus), társalapító Fruen (vokál, gitár) Ingvar (gitár) és AD/HD (basszus) társaságát erősíti mint a banda teljesértékű tagja. A jelenleg masterelés alatt álló „Motorbrain”-en hallható majd Niklas Kvarforth vendégszereplése a SHINING-ból, megjelenése pedig SUCHTHAUS saját kiadóján, a Rollabigone-on keresztül várható majd.

A banda zenéjét nehéz kategorizálni, sőt, lehetetlen egzaktul meghatározni, a banda pedig pontosan ezt akarta, hisz ezzel szabadon készíthetnek olyan zenét amilyet akarnak, anélkül, hogy elvárásokba és műfaji korlátokba kellene bonyolódniuk. „The Dark Side And The Bright Side” című debütjük, melyen olyan zenészek vendégszerepelnek, mint Maniac, David Tibet, Fredrik A. Juell és Sibob Jawara, tökéletesen mutatja mennyire válogatós a banda. A „Motorbrain” metálos beállítottságával kapcsolatban nem valószínű, hogy a banda a jövőben ezt az utat fogja folytatni. Ahogy Spacebrain mondta: „Úgy érzem ennyivel járulunk hozzá a metálhoz, a következő album más kell hogy legyen, mert ez a sötétség felkavarja az elmém. Talán valami hippi projekt gyengédebben bánna a lelkemmel?

Website: http://www.suchthaus.no

Facebook: https://www.facebook.com/suchthausofficial

Kapcsolódó cikkek

Hot News: Shining’s Niklas Kvarforth Features In New Suchthaus Video And Upcoming Album

KMZ

Hot News: Suchthaus – Video Reunites Current and Former Mayhem Colleagues

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek