Hírek

Sullen – Bemutatja közelgő debütalbumát

A portugál ambient/progresszív metál banda, SULLEN feltöltött egy hat perces videót „post human” című debütjéből.

Közös zenei múltjukból fakadóan SULLEN már 2013 ősze óta dolgozik első művén, melyet jövő februárban adnak ki digipak és digitális formában. Az előrendelések január 12-től lesznek elérhetőek az alábbi oldalakon:

www.sullen.pt
sullenpt.bandcamp.com

A 12 dalos „post human” mixelését és masterelését Pedro Mendes végezte az Ultrasound Studios-ban. A borítót J.D. Doria készítette.

A SULLEN mondhatni az OBLIQUE RAIN második élete. A feloszlott progresszív banda öt tagjából négyet magáénak tudhat, úgy mint César Teixeira (gitár, vokál), André Ribeiro (gitár), Guilherme Lapa (basszusgitár) és Marcelo Aires (dob, COLOSSO), akiket Pedro Mendes (gitár, W.A.K.O.) és Joao Pereira (billentyűs) kísér.

Gyökereik ellenére új megközelítéseket keresnek, és egy sötét, hallgatag úton járnak, anélkül hogy beleolvadnának az éteri rezignáltságba. Lényegében azt akarják, hogy a zene saját, világról, valóságról, anyagi és szellemi dolgokról alkotott nézetüket tükrözze – egy mélyen személyes utazás, mely élmények és érzések tárházát fogja át; a feszültségét és lázadását; a tisztulásét és békéét.

WEBSITE
BANDCAMP

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek