Hírek

Sunset In The 12th House leszerződött a Prophecy Productions-el

A két Dordeduh lángész, Edmond Karban (aka Hupogrammos) és Sol Faur alapította a Sunset In The 12th House-t. Leginkább instrumentális játékával a bandát a Dordeduh dobosa, Sergio Ponti és basszusgitárosa, Mihai Moldovenau egészíti ki. Olyan egyedi stílusuk van, melyet leginkább a post rock és hagyományos orientális zene keverékeként lehet jellemezni. A rejtélyes bandanév arra az csillagászati állásra utal, melyben a 12. ház a tudatosé és tudatalattié, a megérzésé, együttérzésé és spirituális felemelkedésé. A kollektív tudattalan nyughelye, a jelek, archetípusok és képzelet forrása. Ugyanitt található a napnyugta képzeletbeli állása, mely a nyugati és keleti ezotéria különböző megvalósításairól szól.

Örömmel jelentjük be hosszú távú szerződésünket a Sunset in the 12th House-al, és hogy ez a két zenész újfent megbízott a Prophecy-ben. Edmond ezt fűzi az újdonsült partnerséghez:

„Örömmel tölt el minket, hogy ezt az új projektet szétküldhetjük a világban a Prophecy Productions-on keresztül. Rengeteg bíztatást és támogatást kaptunk a kiadótól, és biztos vagyok benne, hogy remek munkát fognak végezni. A Sunset In The 12th House hatalmas részét képviseli azon gondolatainknak melyek elütnek elképzelésben és megvalósításban és a Dordeduh-tól, azonban melyek mégis az érem másik oldalát képzik. Remélem hogy néhányan ráhangolódnak majd új munkánkra és várni fogjuk a visszajelzéseket.”

A debüt album címe „Mosaic”, a felvételek pedig már elkészültek. Kiadása 2015 elején várható.

Kapcsolódó cikkek

Sunset In The 12th House – Desert’s Eschaton (official music video)

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek