Hírek

Svartsyn – MCD debüt dal és részletek

A Carnal Records december 19-én adja ki a svéd black metálos kultusz, SVARTSYNNightmare Sleep” című négydalos MCD-jét. A címdal debütje meghallgatható itt: https://soundcloud.com/carnalrecords/svartsyn-nightmarish-sleep

A „Nightmarish Sleep” masterelése a Clintwork stúdióban történt (Hamburg), a borítót pedig Chadwick St. John (Inkshadow) készítette.

„Nightmarish Sleep” tracklist:

1. Split Tongue Dialogue
2. Cursed be the Rivers
3. Outside the Flesh
4. Nightmarish Sleep

A bandát 1991-ben alapította Ornias, eredetileg CHALICE névvel, melyet 1993-ban változtatott SVARTSYN-re. Draugen (ex-Dark Funeral) 1996-os csatlakozásával a banda leszerződött a Folter Records-al debüt nagylemezük, a „The True Legend” megjelentetésére. Legutóbbi albumuk a 2013-as „Black Testament” volt, mely az Agonia Records-on jelent meg. A banda hamar kultusz státuszba került a svéd black metál színterében hagyományos sötét, komor black metáljával, melyet gyors, brutális, gonosz és mizantróp stílusban ad elő.

Ornias nem kertel ha zenéjéről, vagy éppen a „Nightmarish Sleep”-ről kell beszélni, melyről így szólt: „Ha szereted a tiszta, jó hangzású kivitelezést, akkor jobb ha távol tartod magad. Ez rettentő sötét és rettentő erőszakos. Ez, legalábbis részben, a végeredménye annak a keresésnek, ahol arra keresem a választ, hogy miért létezek még mindig. Valami oka van, hogy még mindig itt vagyok… rémálomszerű mélység, mely a black lényegén túlmutat. Ezek áldozatok és himnuszok a sötét istenek felé. EZ a rémek által gyötört álom.

http://www.svartsyn.com/

https://www.facebook.com/svartsyn666

Kapcsolódó cikkek

Hot News: Svartsyn premiere new song in Sweden Rock Magazine

KMZ

Hot News: Svartsyn debuts new track

KMZ

Hot News: Svartsyn reveals new album details; videos from recording session available

KMZ

Hot News – Release dates for Enthroned and Svartsyn revealed

KMZ

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek