Hírek

Swashbuckle – Hallgasd meg a kalózok új dalát

Készüljetek a metál alvilág legdühösebb tengerészeinek fosztogatására, mert jön New Jersey semmirekellője, a SWASHBUCKLE hogy kiosszon egy adag tüzes metál gyűlöletet a Revolver Magazine-on közelgő We Hate The Sea EP-jükről. Második történetük az új négy részes 7’’-esükről, a földbe döngölő „I Hate The Sea (And Everything In It)” olyan lázadó metál thrash/hardcore viharként tombol, mely a már így is brutális dalokat még hirtelenebb gerinctörő gyorsasággal tolja képünkbe.

A SWASHBUCKLE legénysége ezt üzente új nótájuk kiadásáról:

„Ahoj Szarháziak,

A Get This Right Records kedves népe feltett egy vadonatúj kalóz jamet „I Hate The Sea (And Everything In It)” címmel új, hamarosan megjelenő 7’’-es EP-nkről, a We Hate The Sea EP-ről. Itt megkaphatjátok idióta kalózmetál adagotokat, aztán készüljetek hogy beleverjétek a fejetek minden közelben lévő kemény felületbe. Ettől az albumtól csípős szószt fogtok könnyezni. Készítsétek hát füleitek zenei farkunk általi megbaszására.

Szeretettel gyűlölve,

Swashbuckle”

Horgonyt fel és teljes sortűz ellenségeitekre az „I Hate The Sea (And Everything In It)”-el, melyet megtalálhattok ITT.

A Get This Right Records augusztus 5-én engedi szabadjára a We Hate The Sea-t digitális letöltés és tucatnyi 7’’ bakelit lehetőség formájában, úgy mint a 200 darab kék/fehér örvényes, 200 fekete és 100 limitált vörös/fekete füstös, mely csak előrendelésben érhető el számozott borítóval és egy különleges üzenettel a bandától. Nézzétek meg mit tett nektek félre a kapitány a zsákmányból ITT.

A SWASHBUCKLE megszállja az államokat és Kanadát a We Hate The Sea kiadásával egybekötött, augusztus 3-17. között tomboló turné keretében. További dátumok a napokban derülnek ki.

http://www.facebook.com/SwashbuckleBand
http://www.twitter.com/Swashbuckleband

Kapcsolódó cikkek

Hot News – Swashbuckle: Announce European Tour Dates!

KMZ

SWASHBUCKLE – Crime Always Pays…

Gwanath

SWASHBUCKLE – Back To The Noose

Gwanath

Szólj hozzá!

A továbblépéshez fogadja el a sütik használatát. Elfogadom Részletek